Programımı kendim yaptım

Arkadaşlar böyle bir program yaptım uyguluyorum. Sizce nasıl? Yaşım 15 boy 1.66 kilo 63

Pazartesi
Göğüs:
Dumbbell Bench Press 10x3
Dumbbell Flyes 10x3
Dumbbel Bench Press(close) 10x3
Dumbbell Pullover 10x3
Salı
Kol:
Dumbbell Curls 10x2
Hammer Curls 10x2
Dumbbell Preacher Curls 10x2
Lying Dumbbell Extensions 10x2
Dumbbell French 10x2
Dumbbell One Kickbacks 10x2

Çarşamba
Dinlenme

Perşembe

Omuz:
Neck Dumbbell Press 10x3
Latarel 10x3
Arnold Press 10x3
Dumbbell Lateral Raises 10x3

Cuma
Bacak:
Dumbbell Sumo Deadlifts(iç) 10x4
Dumbbell Lunges(ön) 10x4
Stiff Legged deadlifts(arka) 10x4

Not: Dumbbel kg:4

Yenı basladın sanırım 4kg dumbell yenı baslayanlar ıcın ideal bence. Zaten hafif bi program. Setleri bence 4 e cikar. Onun dısında iyi yani dedigim gibi hafif yeni baslayan ıcın guzel bi hazırlayıcı olur senin için ..

Ama sırt programı eksik kolu biceps triceps ayır bence gun ıcındekı bolgeye dagıtabılırsın.

Son düzenleme:
Yeni başladığın için pullover yapmanı önermem. pullover'a 2. veya 3. aydan sonra girmeni tavsiye ederim. Ben çalıştırıcın olsaydım yazmazdım. Ters bir harekettir ve sakatlanmalara çok açıktır. O yüzden ilk ay girmemeniz sizin için daha iyi olur. Bunun yerine üst göğsünüz için incline dumbell press yapabilirsiniz.

Ayrıca programınızda sırt göremedim. Dumbella yapabileceğiniz sırt hareketlerini bi araştırın.

punisher bence forumda flexor hocanın yeni başlayanlar için hazırlamış olduğu programı uygulasan daha iyi edersin, çünkü temel bir program... vücudunu daha iyi hazırlamış olursun, kendi yazdığın bu programda sanki biraz ayrıntıya girmişsin gibi... ayrıntıları 2. ve 3. ayda uygulayabilirsin...
iyi çalışmalar!

punisher bence forumda flexor hocanın yeni başlayanlar için hazırlamış olduğu programı uygulasan daha iyi edersin, çünkü temel bir program... vücudunu daha iyi hazırlamış olursun, kendi yazdığın bu programda sanki biraz ayrıntıya girmişsin gibi... ayrıntıları 2. ve 3. ayda uygulayabilirsin...
iyi çalışmalar!

Zaten o bazlı bir program hazırladım. Yani hareketleri ordan aldım. Sırtada bakıcam en kısa zamanda düzenlemeye gidicem yine. Yorumlarınız için saoluon arkadaşlar.

Yeni başladığın için pullover yapmanı önermem. pullover'a 2. veya 3. aydan sonra girmeni tavsiye ederim. Ben çalıştırıcın olsaydım yazmazdım. Ters bir harekettir ve sakatlanmalara çok açıktır. O yüzden ilk ay girmemeniz sizin için daha iyi olur. Bunun yerine üst göğsünüz için incline dumbell press yapabilirsiniz.

Ayrıca programınızda sırt göremedim. Dumbella yapabileceğiniz sırt hareketlerini bi araştırın.

Peki dikkate alacağım. Hepinizin teşekkür butonuna bastım ayrıca tekrar saolun.

Back
Yukarı