Programımı değerlendirebilir misiniz arkadaşlar?

16 yaşındayım ve hareketleri yaparken en fazla 10kere kaldirabilecegim agirliklar seciyorum.kendimi de cok zorlamamaya calisiyorum.sizce bu programin bir zarari olur mu?

Isınma ve Bisiklet(40-45dk)
1-Barbell Curl
2-Dumbell Curl
3-Hummer Curl
4-Bench Press
5-Butterfly
6-Behind Neck Press
7-Bent Over Barbell Rows
8-Millitary Press
9-Lateral
10-Squat hareketleri
En son da 70-80 mekik çekerek
bitiriyorum.

simdiden tesekkurler..

Önden o kadar kardiyo ağırlık sırasında kullanacağın gücü azaltır. 15-20 dak yeterli ve antrenman sonunda yaparsan daha iyi olur. Hareketleri de büyükten küçüğe doğru sırala yani Squat-Bench press-Barbell row-Military press önce, sonra da diğer izolasyon hareketleri. Behind neck pressi ben pek tutmuyorum, yüksek ağırlıklarda sakatlanma riski normalden yüksek ama sen bilirsin. Güvenli şekilde yapan da çok. 2 hareket birde biceps için fazla, dumbell curl yeterli. 70-80 tekrar mekik yerine 45-60 tekrar ağırlıkla yapmak hacim açısından daha iyi. Korkma belin kalınlaşmaz bundan. Yanları ağırlık kullarak çalışma yeterli.

amaç hacimse böyle program olmaz
sen konuları iyice araştır bisürü programa denk geleceksin
sana uygun olanını belirlemek daha mantıklı
neden olmadığını anlatmamdansa senin araştırıp bulman senin faydana olacaktır

yorumunuz icin tesekkurler.tum vucut olarak boyle bi program cikardim fakat yorumlar vs uzerine

Isınma-Bisiklet(20dk)
Dumbell Squat
Bench Press
Bent Over Barbell Rows
Millitary Press
Barbell Curl
Hummer Curl
Butterfly
Behind Neck Press
Lateral

olarak degistirdim ve bu sekilde devam ediyorum.yanlislarimi paylasirsaniz duzeltmem icin cok guzel olur.amacim bu isi sevdigimden evde guzel vakit gecirerek spor yapmak.
yorumunuz cin tekrar tesekkur ederim yanlislarimi yazicaginizi umuyorum

Back
Yukarı