Profesyonellerin Definasyon Dönemi

Bir soru sormak istiyorum. Profesyonel body building sporcuları (Jay Cutler, Ronnie Coleman gibi) definasyona girdiklerinde kardiyo programları ya da yağ yakmaları nasıl oluyor ?

Ronnie'nin bir videosunda evinde koşubandında yürüdüğünü görmüştüm. Tam bir bilgim yok fakat bu adamlar sezon boyunca sürekli yediklerine dikkat ettikleri için çok fazla yağ olmuyordur

Ronnie'nin bir videosunda evinde koşubandında yürüdüğünü görmüştüm. Tam bir bilgim yok fakat bu adamlar sezon boyunca sürekli yediklerine dikkat ettikleri için çok fazla yağ olmuyordur
Sürekli yediklerine dikkat ediyorlar ama yine de define halleri bile çok hacimli olduğu için bulkta baya yağlanıyolar sonuçta.

Profesyonellerin yaptıkları definisyon dönemleri bizimkilerden tamamen farklı. Kimyasal kullanarak define oluyorlar onların definisyon beslenmeleri bizim bulk beslenmemiz bile olur :)
Peki teşekkürler.

Kardiyo yaptıklarını sanmıyorum hele ki koşmalarına hiç ihtimal vermiyorum 120-130 kilo adamlar sonuçta. Definasyon döneminde süper set triset gibi antreman sistemleri ve kimyasallar kullanıyorlar diye biliyorum yanlışım eksiğim varsa düzeltin.

Koşu değilde genelde merdiven ve bisiklet tarzı kardiyo aletlerini tercih ediyorlar :)

Kardiyo yapmiyorlar mi ? Bulkta bile en az 3 kez cardiyo yapiyor cogu. Definisyonda ise gunde 3 seans cardiyo yapanlar var diye biliyorum . Genellikle merdiven kullaniyorlar . (Maalesef turkiyede cogu salonda bulmak imkansiz simdilik ). Ayrica kalori tuketimini azaltiyorlar. Soslar sinirlaniyor.

Back
Yukarı