PROFESYONELLERİN GEÇMİŞTEN BUGÜNE EVRİMLERİ

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya ben en cok neye seviniyorum biliyormusunuz su flex whelerin en basta cocukken cekilmiş zayıf bi fotosu varya en üstte sol tarafta , işte adam o halden bu hale gelmiş..bende zayıfım aynı onun gibi yani kilo alınca yakısıyor..kendimin birazda olsa hayal edebiliyorum...ilerdeki yapımı..tabi asla böyle olmıycak onun farkındayım..zaten isteyende yok

shawn ray'in kendini kasarkenki yüz ifadesine hayranım.. :) dünyadan kopuyor adeta..

Buda benden olsun Jay Cutler 15 yaşındaki ve şimdiki hali 8)

87311cutler.jpg

Buda eski cutler
119456Jay_Cutler_9.jpg

BUDA RONNIE COLEMAN
59748cole.jpg

sohbetseli dedi:
Buda benden olsun Jay Cutler 15 yaşındaki ve şimdiki hali 8)

87311cutler.jpg

Bu resimde bir yanlışlık var. Aynı resim için Flex dergisi 18 yaşında demiş. Benim bildiğim kadarıyla da Jay Cutler 18 yaşında başlamıştı spora. Ayrıca Jay Cutler ve Ronnie'nin fotolarını hiç görmemiştim . Teşekkürler.

Önceki mesja eklemeyi unnutmuşum işte o sayı ;

benim hatırladığım kadarıylada jay cutler 18 yaşında spora başlayıp ilk yılının sonunda amatör bir yarışmada birinci olur daha sonra 2 yıl boyunca yarışmalara girmez ve kendini geliştirir 3. yılında daha büyük bir yarışmada birinci olur ...

yanlışım varsa düzeltin..

GyMania dedi:
Çok güzel bir başlık olmuş... Teşekkürler DaFFy..

derlemelerin için ben teşekkür ederim, devamını bekliyoruz...

Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim...Albümüme koydum Jay Cutleri :)

dostum ellerine sağlık güzel konu olmuş..bunların hepsi vardı bende ama erken gelişme göstermiş bir vücutcu olan tuluğ topa nın 16 yaşlarındaki fotoları varsa aranızdan birinde ekleyebilirmi merak ediyorum..(pro.ların o yaşlardaki hallerini kendimle karşılaştırmayı seviyorum:D)..

Back
Yukarı