Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
1) şimdi önce kendimden bahsedeyim 19 yaşındayım 175 boy 86 kiloyum yeni spor yapmaya başladım 2 tane derdim çok büyük 1. Yanlar 2. Göbek bunlardan nasıl kurtulurum kafaya taktım gerekirse yağ yakıcı takviyede kullanabilirim bunları eritmek için gerekli antremanlar hakkında bilgilendirirseniz çok sevinirim
2) hergün spor yapmak sizce doğrumudur yada ne sıklıkla yapmalıyım yada acaba 1 gün alt taraf 1 gün üst tarafmı çalışmalıyım
3) ve son olarak protein tozu ve l-carnitine kullanmayı düşünüyorum sizce kullanmalımıyın
Cevaplarınınz için şimdiden teşekkürler ama lütfen bilenler yorum yapsın yanlış yönlenmiyim
hergün spor yapmak değilde onu şöyle değiştirebilirsin 1 gün ağırlık 1 gün kardiyo tabi bu kardiyoya mekik de ekleyebilirsin ama kardiyo günü mekik çalışırsan ağırlık günü çalışma benim tavsiyem 1 gün ağırlık birgün kardiyo olarak çalış imkanın varsa kardiyoyu sabah kahvaltı yapmadan hallet direk yağ yakımına git. protein tozu şuan senin için ilk sırada değil hatta 2. sıradada değil kreatinde aynı kreatin birnevi ekstra takviye bunu 3 4 hatta 5 aydan sonra kullansan senin için daha yararlı olur . hazır gıdalardan uzakdur ve kendine sağlıklı doymuş yağdan şekerde kalitesiz karbonhidratlardan uzak tut.bunu yaşam biçimi haline getir.kısaca birgün kardiyo bir gün ağırlık (ağırlık arttırmak hevesin olmasın sıkılaşmaya ve kilo kaybından sonra yırtılmaları düşürki kilo kaybedince aynaya bakınca kendini kötü hissetme)ve beslenme beslenmene çok ama çok dikkat et.bu konuyla ilgili bir yazılım geliştiriyorum.tamamlandığında forumda paylaşıcam.herkeze yarar kolaylık düzen sağlaması adına.
(Ben arastırdigim kadarıyla söylüyorum bu benim acizane fikirim.)
1-Bence ilk olarak karbonhidrat azaltıp protein arttırmalısın.
2-Kardiyo ağırlıklı bir program izlemelisin
3-Yağ oranın düşünce + kilo verince fitness ağırlıklı bir program izlersin (az kardio ).Kas kütlesi eklemek icin ilk once gobegi eritip sonra kas eklersin.Göbegi erittiginde clean bulk yaoabilirsin.
Sorununa gelirsek kilo verince yanlar , basenler gider
Son olarak her gün spor iyi deil vücudun dunlenmeye ihtyacı var.
Ama her gun cardio dersen orasini bende bilmiyorum.[DOUBLEPOST=1482767924][/DOUBLEPOST]Protein tozu ve cratein in gereksiz oldugunu düşünüyorum.
karbonhidrat azaltmak görüş açısına göre değişir neye göre azaltılcak ve ne kadar azaltırlcak. proteine çok yüklenmeside pek bir yarar sağlamaz.kullanılmayan protein vucüttan atılır.bunun yerine makrolarını hesapla ve bunları biraz düşür yemeklerini ona göre seç ve bir düzen kur.düzen kurman çok önemli.eğer düzenli bir yemek biçimin ve makrolarına dikkat edersen farkı göreceğine inanıyorum.