Caribbean T
Üye
Body sporuna geçen yaz başladığım.Yani toplam 1 yıllık bir bilgim var.Geçen sene 90 kiloydum ilk başladığım yeride iyi seçemediğim için gitmekte istemedim işte bir gittim bir gitmedim yine 5 kilo civarı bir kilo verdim.85 Kilo oldum daha sonra sporu bıraktım okulda yoktu zaten bütün kış evde oturdum desem yeridir 91 kilo oldum.Fakat aldığım kilolar canıma tak etti 27 Nisan'da Profesyonel bir spor salonuna başladım.Mükemmel bir iradeye ve isteğe sahiptim.Toplam 3 ay gittim 76 kiloya kadar indim.Daha sonra tekrar bıraktım.Bırakmamın sebebi hem maddi hemde biraz sıkıldım diyebilirim.Şuan 79.5 kiloyum evde oturmaktan yine 2.5 3 kilo civarı aldım.Fakat benim spora gittiğimde , gitmediğimde hep bir sorunum vardı.Bu sorunumu sizlerle paylaşmak istiyorum.Şimdi şöyle bu siteye üye olduğumdan beri bir çok başlık açtım beslenme ile ilgili sorularımın karşılığını biraz olsun aldım.Yani en azından yeni başlayan birinden cok daha şey biliyorum bu konularda.Fakat profesyonel beslenmeye gelirsek bu konu hakkında pek fikir sahibi değilim.Birde şöyle bir kaygım var ben 17 yaşındayım 1993 doğumluyum 1.77 boy 79.5 kiloyum göbeğim yağlı.

Resimlerdende anlaşıldığı gibi atletik gözükme yani jay cutler gibi veya başka bir bodyci gibi hayvansı bi vucut istemiyorum.Veya bizim sporda bi adam vardı göğsü kadın gibi şişman karın kası diye birşey yok öylede istemiyorum yani heryer orantılı olmasını heryerin birbiriyle eşit olmasada yakın olmasını istiyorum.Yani ne göğsü cok şişiriyim nede karnı.Atletik , üzerine birşey giydiğinde zayıf görünümlü kaslı olmak istiyorum.Arkadaşlar öncelikle bu konu hakkında bilgisi olanlardan örnek bir beslenme listesi yani karbonhidrat azlat sunu ye bunu ye değil.Atıyorum
Sabah şu saatte yumurta şu saatte et gibi ve neleri yememem gerektğini yani profesyonel bir beslenme.Birde supllement amino aist veya whey proteinde alabilirm ynai bunların markalarına dahil bana önerirseniz gerçekten çok büyük yardım etmiş olursunuz şimdiden teşekkür ediyorum herkeze.

Resimlerdende anlaşıldığı gibi atletik gözükme yani jay cutler gibi veya başka bir bodyci gibi hayvansı bi vucut istemiyorum.Veya bizim sporda bi adam vardı göğsü kadın gibi şişman karın kası diye birşey yok öylede istemiyorum yani heryer orantılı olmasını heryerin birbiriyle eşit olmasada yakın olmasını istiyorum.Yani ne göğsü cok şişiriyim nede karnı.Atletik , üzerine birşey giydiğinde zayıf görünümlü kaslı olmak istiyorum.Arkadaşlar öncelikle bu konu hakkında bilgisi olanlardan örnek bir beslenme listesi yani karbonhidrat azlat sunu ye bunu ye değil.Atıyorum
Sabah şu saatte yumurta şu saatte et gibi ve neleri yememem gerektğini yani profesyonel bir beslenme.Birde supllement amino aist veya whey proteinde alabilirm ynai bunların markalarına dahil bana önerirseniz gerçekten çok büyük yardım etmiş olursunuz şimdiden teşekkür ediyorum herkeze.