Pressiz omuz hareketi

omuzları hissederek yapacağın bir çok çekiş hareketi omuzları yeterince çalıştırır. fıtık sonrası presleri mecburen bıraktım ama omuzlarda gerileme olmadı. kablo ile çekiş yap.

omuzları hissederek yapacağın bir çok çekiş hareketi omuzları yeterince çalıştırır. fıtık sonrası presleri mecburen bıraktım ama omuzlarda gerileme olmadı. kablo ile çekiş yap.
Bende suan ergenlikteyim o yüzden omurgaya dikey baskı yapacak hareketlerden kaçınıyorum.
Suanki hareketlerim
Front raise ve facepull kablo ile ne tür bir hareket yapabilirim ismini söyleyebilir misiniz

kablo ile lateral raise yapabilirsin. Bir de rear deltoid; arka omuz için de hareket yapabilirsin. Sen facepull yapıyorsun zaten ama alternatifler de var. Arka omuz için ayrı makineler de var; kabloda yapılabiliyor.Alltaki linkte verdiğim 5.hareket mesela.

Raise hareketleri olabilir. Bir de merak ettiğim bir şey var ergenlikte olduğun için mi pressiz hareketler arıyorsun eğer bunun için press yapmıyorsan bence büyük bir yanılgıya düşebilirsin. Omuz aktivasyonunun en fazla olduğu tip hareketler press türevleridir

Back
Yukarı