Bu şuan 459 tl oldu ama ucuz sayılır daha tam artmadıDolar 7 TL şimdi burda siyaset yapardım da sonra ceza alırım.
Sen merak etme onunda fiyatı artıcak[DOUBLEPOST=1534192763][/DOUBLEPOST]Ne biliyim gidin hardline alın Bigjoy alın weider almak zorunda mısınız ? Ulairenin de dediği gibi iPhone cu tayfayı aratmıyorlar.
Diğer markalarda artıcakWeider fanları da iphone cular gibi. Fiyatı ne olursa olsun alacak, buna 470 lira verip 1 ay aç kalacak belkiGereksiz ürünlere gereksiz paralar...
Hardline türk malı bigjoyda ama piyasadaki fiyatlarla aynı fiyatları şimdi onlarda olsn bir 350 l görelim misssWeider 470 olur hardline 250 ki onu da sanmıyorum ya. Alamayan fakirler düşünsün. Gidip saçma sapan weider alana kadar yerli üretim alacan ki adamlar yatırım yapıp kalitesini arttırsın. Emin olduğum bir nokta var ki bu weider fanlarına weider kutusu içinde hardline yada diğer yerlilerden ver aradaki farkı anlamaz üstüne bir de harika gelişim gördüm süper ürün der. Aynı ürünü hard line kutusunda versen yüzüne bakmaz.
Ülke ekonomisi battı resmen.sen diyorsun weider yine de ucuz 10 TL ye aldığım 1 kg tavuk fileto şimdi 20tl[DOUBLEPOST=1534242249][/DOUBLEPOST]35 milyar TL si olan Murat Ülker bile bankalara gidip hacizinin gecikmesini istiyorsa artık gerisi size kalmış.Bu şuan 459 tl oldu ama ucuz sayılır daha tam artmadı