Pratik Shakeler İçin Hangi Blender? Türkiye' de NUTRIBULLET alabilen var mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kalitos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kalitos

Üye
Merhaba Arkadaşlar,
Gerek sabah kaltığımda ve idman sonra @Suarez 'in anlattığı şekilde lor shake yapmayı planlıyorum.
İşte ara öğünlerimde de yulafı, yumurtalı vs shake halinde yanımda götürme planım var. İş yoğun olduğu için pratik olacağından ara öğünlerimi işte rahatça yapabilirim.
Kullanan arkadaşlar, kullandıkları blender marka model, güç(W) ve memnuniyetlerini belirtebilirse ona göre alım yapmak istiyorum.
Öte yandan araştırmam sırasında müthiş bir blender buldum. Nutribullet. <3 <3
Aşağıdaki videolarda göreceğiniz gibi mikserlerin fiberleri yok ettiğini, blenderların ise çok parçacıklı bıraktığını gösteriyor. Siteden incelediğim kadarı ile çok iyi bir ürün. Fakat basit bir internet aratırması sonucunda anladığım kadarı ile Türkiye'de bulmak pek mümkün değil. Temin edip kullanan varsa düşüncelerini paylaşırsa sevinirim. Teşekkürler :)

https://www.trynutribullet.com/how-it-works.html

@AnTiCoRe çok teşekkürler tavsiyen için. Bir sorum olucak.
Geriye çok posa bırakıyor mu? Yukarıdaki linkte "extracting vs blending" videosu izlediysen görebilirsin dediğimi. Tekrar teşekkürler :)
Posa yı çok düşünmedim açıkçası.Benim kullanım amacım okul zamanı kahvaltı yapamadığım için pratik oluyor.Az çekince yulaf kırıntı şeklinde kalıyor dolayisiyla ben iyice sivi kivama gelinceye kadar cektiriyorum.

Ben de Vestel Mix & Go kullanıyorum memnunum ancak içinde sadece tek bıçaklı geliyor (4 bıçak ikisi yukarı bakıyor). Nutribullet'ta ayrıca düz bıçak da geliyor. Vestel'e mesaj attım düz bıçak temin edebilir miyiz diye cevap bile vermediler.

Back
Yukarı