Power balance

http://www.powerbalance.com/international/?hl=tr

Bu ürün hakkında ki düşüncelerinizi paylaşırmısınız gördüğüm kadarıyla yurt dışında ki tüm sporcular tkaıyor c.ronaldosundan s.oneal'ına vs

10320901_z.jpg

Peki bu Halogram içinde ki mucize şey nedir?
Halogram içerisine negatif iyon yüklüdür. Negatif iyon doğada var olan bir elementtir. Yapılan araştırmalar,insanların yeteri kadar,sağlıklı ve vucutlarındaki atıl olan enerjiyi maxsimum seviyede kullanmaları ve daha temiz hava solumaları için, cm3 alanda en az 1500 negatif iyon yoğunluğunun bulunması gerektiğini ortaya çıkarmıştır.
Artan hava kirliliği, ve elektromanyetik cihazların yaydığı zararlı ışın ve sinyaller yüzünden negatif iyonlar büyük şehirlerde yeteri kadar bulunmamaktadır.
Doğadaki negatif iyon yoğunluğuna baktığımızda:
Şelale eteklerinde: 50.000 (-) iyon cm3
Dağlarda : 8.000 (-) iyon cm3
Deniz kıyılarında : 4.000 (-) iyon cm3
Ormanlarda : 3.000 (-) iyon cm3
Şehir Dışında : 1.200 (-) iyon cm3
Şehir İçinde : 200 (-) iyon cm3
Konutlarda : 20 (-) iyon cm3
Avrupa,Amerika ve uzak doğuda insanlar her geçen gün biraz daha,gençleşmek için haftada bir 1-2 saatlik,3 ya da 4 kür halinde uygulanan ve bedeli her seans için birkaç yüz dolarla ifade edilen negatif iyon kürü yapmaktadırlar.
Bu bileklik sayesinde gün içerisinde harcadığınız enerjinizi, dengenizi ve vucut esnekliğinizi , yorulmadan maxsimum seviyede kullanacaksınız ve elektornik cihazların yaydıgı negatif unsanlardan korunup, açık bir bilince sahip olacakasınız.Erken kalkama probleminiz ortandan tamamen kalkacaktır.
 
Tümüyle zırvalık ve gücü arttırdığına dair en ufak bir bilimsel kanıt yok. Yapılan bütün ciddi bağımsız testlerde de atletik performansa diğer herhangi bir objeden (misal elde tutulan bir çaydanlık) daha fazla etkisi olduğuna dair bir kanıta rastlanamamıştır.

Üzerinde havalı bir sticker olan ve hiçbir işe yaramayan dandik bir plastik bilekliğe onlarca dolar vermek yerine bedeli çeşitli vakıflara giden yardım bilekliklerinden onlarca alabilirsiniz. Onlarında atletik performansınıza en ufak bir katkısı olmaz ancak harcamış olduğunuz para dolandırıcı şarlatanlara değil gerçekten ihtiyacı olanlara ulaşmış olur.



http://www.skepticforum.com/viewtopic.php?t=12256&f=5

http://www.skeptics.com.au/latest/news/power-balance-test/

http://nathan-lee.com/blog/2010/07/...-power-balance-is-snake-oil-in-bracelet-form/

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 06:53 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 06:50 ----------

Kesinlikle işe yarıyor gücü bire bir artırıcı almanızı tavsiye ederim etkisi şaşırtıcı gerçekten....


Yukarıdaki arkadaş nedense sen bu başlığı açtıktan sonra foruma kayıt olmuş ve sadece bu başlığa, bu ürünü öven bir girdi yazmış.
Sanırım zamanını ayırıp seninle paylaşmak istemiş bu deneyimini.

Ne iyi niyetli insanlar var şu dünyada değil mi?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 06:56 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 06:53 ----------

http://www.ratbags.com/rsoles/comment/powerbalance.htm
 
Adminlere sesleniyorum sırf bu ürünün reklamını yapmak için kayıt olanları burada barındırmak bize bir fayda sağlar mı?


Daha öncede söyledim:

Test dediğiniz şeyler takan birinin kolunu çekmekten ibaret. Ciddi bir kurumdan, double-blind bir testten geçmiş değil.
Aynı testleri gizemli güçleri olduğunu iddia ettiğimiz bir kol saat, kalem kutusu veya darbeli bir matkap ile denerseniz yine aynı sonuca ulaşırsınız. Ki deneyimlediğiniz şey ideomotor efektinden başka bir şey değildir.

Ben şimdiye kadar bu ürün ile ilgili bilimsel bir yayın görmedim Onu bırakın nasıl böyle bir etki yapabildiğine dair teorik dahi olsa tatminkar bir açıklama yapılmış değil. Varsa gösterin!
 
Ben kullanıyorum. Bu kadar parayı bir plastiğe verecek kadar enayi değilim diyordum.Şu an o paranın az bile olduğunu düşünüyorum. Her alanda bana + kazandırdı ve herkesin kullanmasını tavsiye ediyorum. Yaptığımın ufak deneylerde resmen büyülenmiş gibi hiseettim.
 
Adminlere sesleniyorum sırf bu ürünün reklamını yapmak için kayıt olanları burada barındırmak bize bir fayda sağlar mı?

Başlığı açan üyemizin bir çok mesajı var. Tabi ki sırf reklam için üyelik açanların başlıklarına müdahale ediyoruz.

Bana sorarsanız inanırsanız etkisini görürsünüz, özellikle ruh haliniz konusunda inandığınız takdirde düzelme olur. Yardım vakıflarına giden bilezikler içinde geçerlidir bu tabi.
 
Başlığı açan üyemizin bir çok mesajı var. Tabi ki sırf reklam için üyelik açanların başlıklarına müdahale ediyoruz.

Bana sorarsanız inanırsanız etkisini görürsünüz, özellikle ruh haliniz konusunda inandığınız takdirde düzelme olur. Yardım vakıflarına giden bilezikler içinde geçerlidir bu tabi.

Yanlışlık olmasın, başlığı açan arkadaştan değil ofli'den bahsediyordum.
 
bizim salonda bir arkadaş kullanıyor
parmağı kırık.ağrım geçti diyor.
daha önce yurtdışında olan bir arkadaşımda bu bilekliği çok övmüştü bana.
bende alıcam ama metroda 80 tl denirken internette 49 a satılıor
bu fark neden anlayamadım
 
Bende sipariş verdim
hatta sonra burada sormak aklıma geldi
tam başlık açarken konuyu gördüm
sen 49 liraya satıldığını söylüyorsun ben 15 liraya aldım
yorumlarda da herkez orjinal ürün demiş ona güvendim bakalım ne olacak
bu arada test ettim falan diyenler var nasıl oluyor o test
 
Ürün geldi 14.90 almıştım 4 lirada kargo verdim.
Bakalım sonuç ne olacak
bu arada "embedded in usa" ne demek?
 
Sabah 6,30 uyanıyor ve gün içinde şekerleme yapmıyorum.
Eğer placebo etkisiyse buna bile razıyım
 
Ben ürünün reklamını yapmadım ki sadece fikrimi söyledim kullandıktan sonra antremanlarım değişti etkisi var yani biraz
 
Selam;

Sevgili Arkadaşlar,

Bu bileklikten markası farklı olmak şartıyla bende de var. 1 haftadır kullanmaktayım, hatta bileklik falanca markalardan daha iyi olduğunu söylüyor kendi bünyesi altında. Çift hologramlıymış. 1 haftadır diyordum, evet 1 haftadır kullanıyorum, herhangi özel bir etki ve buna bağlı olarak teminat verdikleri, kuvvet artışı, kasların gevşemesi, odaklanmak, esneklik, koordinasyon adına pek kayda değer izlenimlerim olmadı. Yalnız işin placebo etkisi olduğunu şu şekilde açabilirim...

Bilimsel araştırmaların bir çoğunda Denek,(Deney Grubu) Karşılaştırma Grubu ve Kontrol grubu olarak yer aldıklarını biliriz. Deneğe yeni bir ilaç veririz. Karşılaştırma grubuna placebo etkisi yaratacak herhangi bir şey(patates hapı gibi) Kontrol grubu da bir şey almaz.


Burada Placebo etkisinden kastım, psikolojik, işin ruhsal boyutunu ele alan araştırmadır. Deneklerin hiç biri ne aldıklarını gerçekte bilmiyorlar. Kime yalancı patates kime, araştırılması süren gerçek hap verilmiş olduklarını bilmedikleri için, sürece psikoloji boyutunun ne denli etki gösterdiğini araştırıyorlar.

Eğer, bu tarz bir ürüne inanarak çalışmalarınızı yaparsanız, evet etkisi olur. İnanmazsanız, ön yargılı olursanız etkisi olmaz.(Benim yaptığım gibi)

Fiyatı konusuna gelince, ben para vermedim. Hediye olduğu için kullanıyorum. Aksi takdirde psikolojik etkisi olsun, inanayım da çalışayım maksatlı bu denli para vermezdim açıkçası.

Saygılarımla,
 

Bu bilekliklerin bilimsel bi etkisinin olmadığı yabancı medyada defalarca kez söylendi. hatta baskılar sonucu bu ürünü piyasaya çıkaran firma sitesinden açıklama yapmak zorunda kaldı ve vaad ettikleri şeylerin bilimsel bir dayanağının olmadıgını söylediler.

Yani Ürün tamamen placebodur temel reis ıspanak yiyince güç patlaması yaşıyor ben yersem bende yaşarım diyip beyninizi kandırmanız/inandırmanız bu bilekliği takmanızdan farksızdır:)

c.ronaldo shaq hidayet falan neden takıyor? o kadar çok paranız olsa emin olun sizde pek işe yarayıp yaramadıgını merak etmeden alır denerdiniz :)

ayrıca bir çok kişide bileklik olarak tipini beğendiği için kullanıyor.


 
bende var efx marka almıştım 79 tl güç artışı vb. göremedim ama sanki biraz daha canlı gibi hissediyorum kendimi ama güç dayanıklılık onlarda bir etki görmedim kısaca zevk için takabilirisiniz
ayrıca efx'in giriş videosundaki reklama baktım çok abartı olmuş yalan olduğu belli ben zevk için takıyorum 1-2 gün takıyom sonra çıkartıyom canım ne zaman isterse ayrıca kolları açıp durma şeyini yaptım bileklik olmadanda gayet dengede duruyorum çok saçma bir deney olmuş zevk için alıcaksanız alın ama o kadar para vereceğinize 1-2 tl ye marketlerde filan satıyorlar onlardan alın daha iyi paranızda cepte kalır aldığıma pişmanım
 
placebo değilmiş
bugün bir doktorla görüştüm denge merkezini ayarlıyor dedi
ama başka yerden ağrıza çıkartıyor dedi
mesela ilerde diz ağrısına sebep olabilirmiş kıkırdakları falan etkiler v.s. dedi
bişiyler anlattı ama tıp dilinden anlamıyorum anladığım kadarıyla
yani dengeli olmamamak bile vücutun dengeli olduğunu gösteriyormuş
 
Back
Yukarı