Masterful dedi:Arkadaşlar büyük boyutta body buildingci posterleri almak istiyorum nerde bulabilirim acaba internette böyle bir satış yapan site var mı. Şimdiden teşekkür ederim hepinize.
fırat oyle cok pahalıya cıkar turkıyede bıraz zor bulursun poster olarak satanı eger ıstanbulda oturuyosan kadıkoyde dergı falan satanlar var onlarda body buıldıng dergılerı var flex falan onlarda ek olarak poster verırler dergıde yanı gecen ben aldı 20 ytl ye dergıyı ıcınde 2 tane poster vardı baska turlu zor (kadıkoy akmar pasajında bulabılrısın)fırat 26 dedi:Masterful dedi:Arkadaşlar büyük boyutta body buildingci posterleri almak istiyorum nerde bulabilirim acaba internette böyle bir satış yapan site var mı. Şimdiden teşekkür ederim hepinize.
eger almak istedigin türkse mesela bende kaya aslantepenin posteri vardı 5 yasındaki yegenime verdim gerci.simdi tutturdu
ilerde bende kas yapcam diye bide 3 tane poz verme ögrettim oda manyak oldu sayemde :lol: :badgrin: konu
dagılmasım.ara champıon gym.senin adına imzalı poster yollarlar.veya serdar aktolga için kavi yi ara
bak ben sana bi akıl veriyim söyle yapabilirsin kimin hangi fotosunu begeniyorsan yabancılardan al git bi saglam fotorafcıya
digital baskıyla istedigin ebatta cıkarırıla mis gibi poster olur.diskete yada cd ye kaydedebilirsin fotoyu götürürüsün orda
hallederler![]()
gencsovalye dedi:akmar pasajı yakınında tezgh açanlar satıyor.Ben daha bugün gördüm.ama akmar pasajının içinde yok.Bizzat baktım bulmadım.ama dediğim gibi pasajın yanındaki tezgahlarda dergi satanlar çok,hatta Flex ve healt man adlı dergileri gördüm.Fiyatı 10 ytl...Oralarda bulabilirisn. :?