Arkadaşlar merhaba.Sanıyorum ki küçükken yaşadığım hareketsiz ve PC başındaki hayatım yüzünden sırtımda postür nedenli bir duruş bozukluğu var.Kabusum oldu artık.Göğüslerim öne çıkık,omuzlarım dar ve düşük.Kollarım hacimsiz gözüküyor.Aslında düz yürüyebiliyorum omuzlarımı arkaya alabiliyorum ama çok kasıntı gözüküyorum o şekilde.Serbest duruncada fotodaki görüntü oluşuyor.Göğüs sorunu yuzunden tişort giyemez duruma geldim.Allah rızası için fikirlerinizi paylaşın.
yaş 19 180 boy, 77 kilo 37cm kol.
İşin ilginç yanı şu, omuzlarımı geriye aldığım dik durduğumda kollarım daha büyük gözüküyor daha hacimli gozukuyor gercekten 37 cm kol diyebiliyoruz.Omuzlarımı arkaya alınca da önden çok hacimsiz gözüküyorum.Ama yandan harika bir goruntu oluyor.Artık kafam şişti.Ne yapmalıyım ? Forumda postur duzeltme egzersizlerini okudum.Benimle aynı durumda olan arkadaşlar var mı ? Göğüs büyük sıkıntı
yaş 19 180 boy, 77 kilo 37cm kol.

İşin ilginç yanı şu, omuzlarımı geriye aldığım dik durduğumda kollarım daha büyük gözüküyor daha hacimli gozukuyor gercekten 37 cm kol diyebiliyoruz.Omuzlarımı arkaya alınca da önden çok hacimsiz gözüküyorum.Ama yandan harika bir goruntu oluyor.Artık kafam şişti.Ne yapmalıyım ? Forumda postur duzeltme egzersizlerini okudum.Benimle aynı durumda olan arkadaşlar var mı ? Göğüs büyük sıkıntı