htcoksz
Üye
Malzemeler:
500 gr Semizotu
50 gr Calrose Pirinci
200 gr Portakal Filetosu
40 gr Kuru Domates
80 gr Domates Cherry
30 cl Zeytin Yağı Sızma
20 gr Tuz
5 gr Değirmen Biber
60 gr Konfi Enginar
Hazırlanışı:
Semizotunu ayıklayıp bol suda yıkayıp süzün. Pirinci yıkayıp, haşladıktan sonra soğutup süzün. Portakalın kabuklarını soyup beyaz kısım kalmayacak şekilde temizleyin ve damarlı olan iç kısımlarını kalmayacak şekilde dilimleyin. Kuru domatesleri ılık suda ıslatıp zeytin yağında marine edin. Cherry domatesleri ikiye bölün ve konfi enginarları jülyen şekilde doğrayın. Bütün malzemeyi karıştırma kabına koyup semizotlarını zedelemeden bütün malzemeyi
karıştırıp servis edin.
500 gr Semizotu
50 gr Calrose Pirinci
200 gr Portakal Filetosu
40 gr Kuru Domates
80 gr Domates Cherry
30 cl Zeytin Yağı Sızma
20 gr Tuz
5 gr Değirmen Biber
60 gr Konfi Enginar
Hazırlanışı:
Semizotunu ayıklayıp bol suda yıkayıp süzün. Pirinci yıkayıp, haşladıktan sonra soğutup süzün. Portakalın kabuklarını soyup beyaz kısım kalmayacak şekilde temizleyin ve damarlı olan iç kısımlarını kalmayacak şekilde dilimleyin. Kuru domatesleri ılık suda ıslatıp zeytin yağında marine edin. Cherry domatesleri ikiye bölün ve konfi enginarları jülyen şekilde doğrayın. Bütün malzemeyi karıştırma kabına koyup semizotlarını zedelemeden bütün malzemeyi
karıştırıp servis edin.