Portakallı ve Semizotlu Pirinç Salatası

Konusu 'Yemek tarifleri' forumundadır ve htcoksz tarafından 4 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 2 üye.
  1. htcoksz
    Offline

    htcoksz Üye

    Katılım:
    27 Kasım 2015
    Mesajlar:
    44
    Beğenileri:
    20
    Ödül Puanları:
    18
    Cinsiyet:
    Bayan
    Malzemeler:

    500 gr Semizotu

    50 gr Calrose Pirinci

    200 gr Portakal Filetosu

    40 gr Kuru Domates

    80 gr Domates Cherry

    30 cl Zeytin Yağı Sızma

    20 gr Tuz

    5 gr Değirmen Biber

    60 gr Konfi Enginar




    Hazırlanışı:

    Semizotunu ayıklayıp bol suda yıkayıp süzün. Pirinci yıkayıp, haşladıktan sonra soğutup süzün. Portakalın kabuklarını soyup beyaz kısım kalmayacak şekilde temizleyin ve damarlı olan iç kısımlarını kalmayacak şekilde dilimleyin. Kuru domatesleri ılık suda ıslatıp zeytin yağında marine edin. Cherry domatesleri ikiye bölün ve konfi enginarları jülyen şekilde doğrayın. Bütün malzemeyi karıştırma kabına koyup semizotlarını zedelemeden bütün malzemeyi

    karıştırıp servis edin.
     
  2. Gokkker86
    Offline

    Gokkker86 Üye

    Katılım:
    16 Mayıs 2011
    Mesajlar:
    673
    Beğenileri:
    93
    Ödül Puanları:
    38
    Cinsiyet:
    Bay
    Portakalın nasıl bir tat verdiğini merak ettim bu karışımda
     

Sayfayı Paylaş