Portakal Soslu Bonfile

Konusu 'Yemek tarifleri' forumundadır ve Despo tarafından 15 Ocak 2008 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen kişi sayısı 1 user .
  1. Despo
    Offline

    Despo ADMIN Yönetici Admin

    Katılım:
    30 Mart 2004
    Mesajlar:
    7.966
    Beğenileri:
    6.095
    Ödül Puanları:
    123
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    Serbest
    Yer:
    Danimarka
    [​IMG]
    6 Kişilik Malzemeler
    + 400 gram bonfile
    + 8 adet arpacık soğanı
    + 2 adet kabak
    + 2 adet havuç
    + 2 çorba kaşığı zeytinyağı
    + 1 çorba kaşığı tereyağı
    + 1 limonun suyu
    + 2 adet kırmızı biber
    + 2 adet portakal
    + Tuz
    Hazırlanışı: Tereyağını bir tavada eritin. Sıvıyağı ilave edip bir tahta kaşıkla karıştırın. Bonfileyi tavaya alıp kısık ateşte hafifçe kavurun. Arpacık soğanlarını ilave edin. Ufak ufak doğradığınız kabak ve havuçları da ilave ettikten sonra biraz daha kavurun. En son kırmızıbiberleri, portakal dilimlerini, limon suyunu ve tuzu da ilave edin ve kısık ateşte kaynamaya bırakın. Piştikten sonra ocaktan alın ve servis yapın.
     

    Ekli Dosyalar:

    diez ve Reddie bunu beğendi.
  2. Reddie
    Offline

    Reddie Üye

    Katılım:
    8 Ekim 2005
    Mesajlar:
    1.214
    Beğenileri:
    388
    Ödül Puanları:
    93
    her pazar proteinli bir sey pisiriyorum bu pazar da bunu deneyeyim,
     

Sayfayı Paylaş