Popo Eritmenin En Etkili Yolu Lütfen?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar popomdan rahatsızım zamanında çok oturdum bilgisayarın başında hayliyle popomda büyüdü en etkili yolu lütfen söylermisiniz yaş 15

Bölgesel zayıflama yoktur. Ancak vücudunuzu genel olarak zayıflatabilirsiniz. Özellikle kalçadaki glute denen kaslarınıza yönelik bacak çalışmaları yaparsanız hedef bölgede belirgin bir gelişme kaydedebilirsiniz sıkılaşma sayesinde.

ya benim belden yukarısı zayıf göbek yok hatta vücut var bende göğüs kası felan bol ama belden aşağıya oldu ne olduysa :D

belden aşağsınız hangi hareketlerle nasıl zayıflatabilirm lütfen yardım teşekkürler

deadlift hafif kilo çok tekrar.squat hareketinin de kalça kaslarını sıkılaştırıcı etkisi vardır ve bol koşmak tabi ki....

arkadaşlar squat felan yazıyorsunuz ama ben bilmiyorum bunları öğrenebileceğim yerleri gösterebilirmisiniz?
Her şeyi öğrenebileceğiniz yer forumdur.
Vücut geliştirme egzersizlerini gösteren forumumuz mevcuttur, incelerseniz hareketleri öğrenirsiniz.

Ayrıca bölgesel yağ yakımının tartışıldığı ve nasıl kilo verileceğini konuştuğumuz birçok başlık var forumda.
Arama motorunu kullanarak şu kelimeler aratabilirsiniz:
"Bölgesel yağ yakımı", "yağ yakımı", "kilo vermek"

Ayrıca:
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/kilo-verme-le-lgili-en-t11369.html

Bu linki ve sizi yönlendirdiği linkleri de inceleyiniz.

Aradığınız bilgilere ulaşacaksınız.
Forum kurallarını okumanızı da ayrıca rica ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı