Plato Dönemi

Arkadaşlar uzun süredir almam gereken kalorinin altında alıyorum yaklaşık 1 yıldır ve yağ kaybım duraksadı 5 aydır yağ yakamıyorum.Nasıl aşarım ben bu dönemi? İzlediğim bir videoda 4 hafta boyunca almam gereken kaloriyi alırsam yani kilomu korursam ardından diyete devam edersem düzeleceğini gördüm ne kadarı doğru? Şimdiden yardım edenlere teşekkürler.

vücudun yağ yakımını durdurduysa daha fazlasının senin için zararlı olacağı içindir,Yağ yakmaktan vazgeçip başka şeylere odaklanabilirsin kas ve kuvvet kazanmak gibi sonrasında vücut daha iyi tepkime verebilir

fazla ama herkesin vücudu birden %10 yağ oranlarına gelmez kolay kolay.Değişiklik yap beslenmeni antremanını herşeyi komple değiştir,Antreman olarak full body büyük kastan küçük kasa doğru çalışman antreman esnasında metabolizmanı maksimum seviyeye çıkartır ve süper setlerde aynı şekilde.Full body + bol süper setli antreman.Üstüne 20dk Hit kardiyo öneririm

1 aydır farklı bir antreman programı kullanıyorum. 1 yıldır kardiyo yapıyordum onu da değiştirdim ip atlamaya başladım hiit kardiyo niyetine. spora biraz ara vermeli miyim

Back
Yukarı