Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Güneslenerek yag yakimi ne kadar dogrudur bilmiyorum fakat bir haftalik tatil sonunda kizgin güneste bronzlasmakla beraber deri altindaki yaglarin yandigini hissettim bu konuda yorum yapmak isteyen arkadaslar varmi
bir yag yanigi kokusu gelmisti burnuma acaba sahildeki köftecimiydi yoksa. sakayi birakayimda arkadasin dedigi gibi su kaybindan meydana gelen hafif definisyon olabilir
Arnoldun cok eskilerden bir kitabini almistim ondada bahsediyordu günes altinda idman yapmanin yag yakiminda faydasi oluyor diye bu kitap 1988 de almistim
Gunes altinda idman vucut sicakligini arttiriyor bu dogru. Miktari ne kadardir net bilmiyorum ama gunes altinda kaldigimiz zaman vucut sogumak icin de ekstra enerji harciyor. Saatlerce gunes altinda kaldigimizda vucudun kendini yorgun hissetmesi bildigim kadari ile bunun bir gostergesi. Bu yorgunluk sirf dehidrasyondan kaynaklanmiyor.
Sonucta, eger dogru besleniyorsaniz guneslenmek yag yakimina bir nebze yardimci olabilir. Ayrica gunes isiginin faydalari saymakla bitmez. Bunlari daha once konustuk, forumda arama yapabilirsiniz.
Espri ile yaklasan arkadaslara da hak vermemek elde degil. Kofteciye dikkat edin, yag yakayim derken yaglanmayin .