Mustafa Emir
Üye
Merhabalar,
Ben 3 haftadır aşağıdaki diyeti uyguluyorum. Zaten kısa süre içinde çok birşey olmayacağını bildiğim için sizleri bunaltmayacağım. Temmuzun ortasına kadar spor yapacağım. O zamana kadarda birşey olur diye tahmin ediyorum. Diyet programım sizce yeterli mi ? Neler eklemeli neler çıkarmalayım.
Spora %80 sabah gidiyorum.
Sabah: 3 Yumurta beyazı - 2 çorba kaşığı lor peyniri - 3 zeytin - Yoğurt kasesine yoğurt ve yulaf ezmesi . ayrıca 4 fındık 4 badem
1 Saat Sonra Spor
Ara Ögün : 1 muz yada elma - 2 gün elma 1 gün muz
Öğlen : Çorba ( Genelde şehriye veya mercimek ) 200-300gr suda kızarmış tavuk gögsü
Ara Öğün : 1 Elma veya Yoğurt
Akşam : 1 kase çorba + bol sebzeli ton balıklı salata (180 gr)
Akşam yatmadan önce : 1 kase light yoğurt limon ve pul biber karışımı
Günde 2-3 LT su içiyorum.
Yeterli mi sizce yoksa ekleme ve çıkarmam gereken varsa söyler misiniz ?
Çoğunlukla bunu uyguluyorum. Bazen mantar , Hindistan cevizi , fıstık ezmesi,portakal suyu gibi ürünler takviye yapıyorum. Çikolata ve tatlı kesinlikle yok.
Ben 3 haftadır aşağıdaki diyeti uyguluyorum. Zaten kısa süre içinde çok birşey olmayacağını bildiğim için sizleri bunaltmayacağım. Temmuzun ortasına kadar spor yapacağım. O zamana kadarda birşey olur diye tahmin ediyorum. Diyet programım sizce yeterli mi ? Neler eklemeli neler çıkarmalayım.
Spora %80 sabah gidiyorum.
Sabah: 3 Yumurta beyazı - 2 çorba kaşığı lor peyniri - 3 zeytin - Yoğurt kasesine yoğurt ve yulaf ezmesi . ayrıca 4 fındık 4 badem
1 Saat Sonra Spor
Ara Ögün : 1 muz yada elma - 2 gün elma 1 gün muz
Öğlen : Çorba ( Genelde şehriye veya mercimek ) 200-300gr suda kızarmış tavuk gögsü
Ara Öğün : 1 Elma veya Yoğurt
Akşam : 1 kase çorba + bol sebzeli ton balıklı salata (180 gr)
Akşam yatmadan önce : 1 kase light yoğurt limon ve pul biber karışımı
Günde 2-3 LT su içiyorum.
Yeterli mi sizce yoksa ekleme ve çıkarmam gereken varsa söyler misiniz ?
Çoğunlukla bunu uyguluyorum. Bazen mantar , Hindistan cevizi , fıstık ezmesi,portakal suyu gibi ürünler takviye yapıyorum. Çikolata ve tatlı kesinlikle yok.