Termojenik derken farkı nedir acaba[DOUBLEPOST=1478781240][/DOUBLEPOST]L carnitin değil termojenik olarak grenadenin yağ yakıcısını öneririm içerik sağlam bende alacağım
Siz de mi termojenik öneriyorsunuz yani l-carnitine almamalı mıyımgrenade ile stacker kullandim grenade antremanda performansimi arttirdi stacker ise gun icerisinde daha cok tuvalete goturdu...termojenik alacaksan stacker oneririm.
sağlık bakanlığımız sağolsun bir çok ürünün içeriğini değiştiriyor yurt dışından getirtebilirsen hydroxycut derim fakat türkiyede grenade ve cuts almanı öneririm
Power system 3600 mg mı kullandınız. Birde multipower daha iyi diyolar 1800mg olmasına piyasanın en iyi hammaddesine sahip diyolar. Ne düşünüyorsunuz[DOUBLEPOST=1478969443][/DOUBLEPOST]Ben Amerika'dan Hydroxycut getirdim , çok fazla faydasını görmedim grenade biraz daha iyiydi fakat en iyi sonucu power system l-carnitine ile aldım diyebilirim. Bide L-carnitine daha kolay kullanımı spordan 15-20 dk önce al yetiyor ,diğerleri yok yemekten önce sonra derken atlanabiliyor.
Yağ oranınınız yüzde kaç eğer %17 den falan düşükse l-carnitine ve yanına cla kullanmanızı öneririm. Daha etkili yağ yakıcı olan termojenikler yağ seviyesi çok üst düzey olan kişiler kullanıyorAkşamları 21:00-22:00 arası sağlam çalışan ve gün içinde yulaf ağırlıklı beslenen biriyim.
Amacı zayıflamak/yağ yakmak olan başlangıç seviyesinde birisi olarak en etkili yağ yakıcı/tokluk hissi veren tavsiyeleriniz ne olur.?
Teşekkürler.
Şu anda yağ oranım %32 seviyelerinde. Boyuma göre 30 kilo fazlam var.Power system 3600 mg mı kullandınız. Birde multipower daha iyi diyolar 1800mg olmasına piyasanın en iyi hammaddesine sahip diyolar. Ne düşünüyorsunuz[DOUBLEPOST=1478969443][/DOUBLEPOST]
Yağ oranınınız yüzde kaç eğer %17 den falan düşükse l-carnitine ve yanına cla kullanmanızı öneririm. Daha etkili yağ yakıcı olan termojenikler yağ seviyesi çok üst düzey olan kişiler kullanıyor
Granade termojenik öneririm. Çok etkili bir yağ yakıcıdırŞu anda yağ oranım %32 seviyelerinde. Boyuma göre 30 kilo fazlam var.
Teşekkür ederim kardeşim. Zaten 20 gündür beslenme anlamında oldukça dikkatli davranıyordum. Yulaf,yağsız süt,yağsız yoğurt ve bol sıvı ağırlıklı besleniyorum bu durumu destekleyecek ve antrenmanlarımı ödüllendirecek bir ürüne ihtiyacım var. Dediğiniz ürünü alacağım bu hafta. Kullanım anlamında tekrar rahatsızlık verebilirim.Granade termojenik öneririm. Çok etkili bir yağ yakıcıdır
Ne demek her zaman danışabilirsiniz. Gerçekten çok etkili bir ürün Grenade. Tabi bütün ürünlerde olduğu gibi bundada iyi bir diyet ve kardiyo yapmanız gerekiyor[DOUBLEPOST=1479033171][/DOUBLEPOST]Teşekkür ederim kardeşim. Zaten 20 gündür beslenme anlamında oldukça dikkatli davranıyordum. Yulaf,yağsız süt,yağsız yoğurt ve bol sıvı ağırlıklı besleniyorum bu durumu destekleyecek ve antrenmanlarımı ödüllendirecek bir ürüne ihtiyacım var. Dediğiniz ürünü alacağım bu hafta. Kullanım anlamında tekrar rahatsızlık verebilirim.
Şimdiden kusura bakmayın.
Ek olarak söylediğiniz ürün bu mudur.?
https://www.supplementler.com/urun/grenade-thermo-detonator-100-kapsul-663
Evet bu ürünTeşekkür ederim kardeşim. Zaten 20 gündür beslenme anlamında oldukça dikkatli davranıyordum. Yulaf,yağsız süt,yağsız yoğurt ve bol sıvı ağırlıklı besleniyorum bu durumu destekleyecek ve antrenmanlarımı ödüllendirecek bir ürüne ihtiyacım var. Dediğiniz ürünü alacağım bu hafta. Kullanım anlamında tekrar rahatsızlık verebilirim.
Şimdiden kusura bakmayın.
Ek olarak söylediğiniz ürün bu mudur.?
https://www.supplementler.com/urun/grenade-thermo-detonator-100-kapsul-663
Çok teşekkür ederim. Varolasın.. Kullanım tavsiyen var mı yoksa tavsiye edilen kullanım şeklini mi uygulayayım..?Ne demek her zaman danışabilirsiniz. Gerçekten çok etkili bir ürün Grenade. Tabi bütün ürünlerde olduğu gibi bundada iyi bir diyet ve kardiyo yapmanız gerekiyor[DOUBLEPOST=1479033171][/DOUBLEPOST]
Evet bu ürün
Çok teşekkür ederim. Varolasın.. Kullanım tavsiyen var mı yoksa tavsiye edilen kullanım şeklini mi uygulayayım..?
Şimdi bu ürünü l-carnitine gibi antremandan önce değilde SABAH KAHVALTIDAN YARIM SAAT ÖNCE 2 TANE Bİ DE ÖĞLE YEMEĞİNDEN YARIM SAAT ÖNCE 2 TANE ALIYORSUN. AMA 4 TANEYİ AŞMAMALISINÇok teşekkür ederim. Varolasın.. Kullanım tavsiyen var mı yoksa tavsiye edilen kullanım şeklini mi uygulayayım..?
Anladım çok teşekkür ederim tekrar.Şimdi bu ürünü l-carnitine gibi antremandan önce değilde SABAH KAHVALTIDAN YARIM SAAT ÖNCE 2 TANE Bİ DE ÖĞLE YEMEĞİNDEN YARIM SAAT ÖNCE 2 TANE ALIYORSUN. AMA 4 TANEYİ AŞMAMALISIN