yas : 24
kilo: 82
boy : 1.69
1 aylık spor salonundan sonra salonumu degistirdim simdi antrenman + diyet olarak devam ediyorum.
diyetimin gunluk menusu:
sabah: çay veya kahve(sekersiz) , 1 kibrit kutusu beyaz peynir ( az yaglı), salatalık domates , 1 ince dilim ekmek ( kepekli) - haslanmıs yumurta
kuşluk:4 adet diyet eti form biskuvi
ogle : 60 gr kırmızı et( ızgara veya haşlanmıs) , 1 kucuk kutu ayran , salata ( yagsız) ,1 ince dilim ekmek(kepekli) 4 yemek kasigi pirinc pilavi
antrenmandan once : 50 gram yulaf ezmesi - kararınca sut
antrenmandan sonra : 3 yemek kasigi pirinc pilavı 100 gr tavuk gogsu - salata
ikindi:4 adet diyet eti form biskuvi - 1 avuc ceviz
aksam: 8 yemek kasigi sebze yemegi , 1/2 kase yogurt (kaymaksız) ,salata ( yagsız), 150 gr tavuk haslama
gece : 2 porsiyon meyve
gunluk su : 2.5 -3.5 lt arası
gunluk soda: 1- 2 şişe
kullanılan supplement kombinasyonu : grenade thermo detonator(thermojenic) , dymatize carnitine
haftanın 5 gunu spor salonunda 1 saat kardio ve mekik vs antrenmanı 30 dk da agırlık antrenmanı yapıyorum.
konuma resim de ekliyecegim.
onerilerinizi bekliyorum.
kilo: 82
boy : 1.69
1 aylık spor salonundan sonra salonumu degistirdim simdi antrenman + diyet olarak devam ediyorum.
diyetimin gunluk menusu:
sabah: çay veya kahve(sekersiz) , 1 kibrit kutusu beyaz peynir ( az yaglı), salatalık domates , 1 ince dilim ekmek ( kepekli) - haslanmıs yumurta
kuşluk:4 adet diyet eti form biskuvi
ogle : 60 gr kırmızı et( ızgara veya haşlanmıs) , 1 kucuk kutu ayran , salata ( yagsız) ,1 ince dilim ekmek(kepekli) 4 yemek kasigi pirinc pilavi
antrenmandan once : 50 gram yulaf ezmesi - kararınca sut
antrenmandan sonra : 3 yemek kasigi pirinc pilavı 100 gr tavuk gogsu - salata
ikindi:4 adet diyet eti form biskuvi - 1 avuc ceviz
aksam: 8 yemek kasigi sebze yemegi , 1/2 kase yogurt (kaymaksız) ,salata ( yagsız), 150 gr tavuk haslama
gece : 2 porsiyon meyve
gunluk su : 2.5 -3.5 lt arası
gunluk soda: 1- 2 şişe
kullanılan supplement kombinasyonu : grenade thermo detonator(thermojenic) , dymatize carnitine
haftanın 5 gunu spor salonunda 1 saat kardio ve mekik vs antrenmanı 30 dk da agırlık antrenmanı yapıyorum.
konuma resim de ekliyecegim.
onerilerinizi bekliyorum.