Pişen Etin Besin Değeri Düşer Mi?

Merhaba.Arkadaşlar et pişince ağırlığında azalma oluyor, protein kaybı vs. oluyor mu? Mesela internette bakınca tavuk göğsünün 100 gramında 100kalori, ortalama 20gr protein var.Pişince kalori ve proteinde değişiklik olur mu?
 
Son düzenleme:
Çok aşırı pişirmezsen (yakacak kadar) protein kaybı olmaz.

100g tavuğu çiğ tartıp pişirirsin, piştikten sonra suyunu atar 60-65g kalır ama proteini hala 20gramdır.
 
Çok aşırı pişirmezsen (yakacak kadar) protein kaybı olmaz.

100g tavuğu çiğ tartıp pişirirsin, piştikten sonra suyunu atar 60-65g kalır ama proteini hala 20gramdır.

Öğrenmek istediğimi öğrendim teşekkürler.

---------- Post added at 22:57 ---------- Previous post was at 22:50 ----------

Hayırdır çiğ mi yiyecen ? :D

yok ya çiğ çiğ etmi yenir çindemi yaşıyoruz ::o:o
 
Back
Yukarı