Phill Heath ekimde istanbulda

ben de seminerdeydim Phil Heath'ı yakından görmek gerçekten güzeldi.

birçok farklı konuda konuşma yaptı. Soruları yanıtladı ; soru soranlar ve seminere katılanlar arasında camianın ünlü isimleri de vardı. Serdar Aktolga da seminerin sonunda çıktı. Işıl Aktan da Phil'e soru soranlar arasındaydı.

kötü olan fotoğraf çektirememek oldu.

Ayrıca koluna Phil Heath dövmesi yapan kişi bizim forumdan mı o konuyu da merak ediyorum; Phil resmen duygulandı gözleri yaşaracaktı adamın :) :)

Ciddimisin? Resmimi vardı yoksa isim-imza şeklinde birşeymiydi :) nasıl bir vg bağımlısıdr o ya :)

Selam;

Sevgili Arkadaşlar,

1 saat 5 dakikalık bir seminer oldu. Tüm konuşulanları kameramla çektim. Görüntü kalitesi oldukça iyi. Bunu bozmak istemediğim için sizlerden yardım isteyeceğim. 8GB'lık bir görüntü var elimde. Soru cevap sahnelerinde bende Türkçe şekilde tercüme etmeye çalıştım. Tabi sesler üst üste bindiği için dikkatle dinlemeniz gerekebilir alttaki sesi anlayabilmeniz için.

Gelemeyenler için bunu paylaşmayı düşünüyorum. Evet 8GB'ı nasıl foruma kazandırırım. Site yetkilileri de yardımcı olursa sevinirim.

Saygılarımla,

böyle büyük dosyaları genelde torrent ile paylaşılıyor.torrent hakkında şu linkten bilgi edinebilirsin.
http://www.oyuncehennemi.com/torren...imli-anlatimi-240309-guncellendi-t754262.html

Ciddimisin? Resmimi vardı yoksa isim-imza şeklinde birşeymiydi :) nasıl bir vg bağımlısıdr o ya :)
yok resmi değil de ismini dövme yaptırmış koluna :) Phil'e soru sorulurken o söz aldı sonra bunu söyleyince Phil duygulandı baya ; Phil Heath dövmeli kişi resim çektirmek istediğini söyledi Phil de tabiki hemen adamı yanına çağırdı sarılıp tokalaştılar ve resim çektirdiler. Phil poz verirken dövmeyi parmağıyla işaret ediyordu :) büyük ihtimalle o pozu Phil'in sayfalarından birinde yayınlarlar zaten.
Türkiye'den böyle bir fanatiğin çıkıcağını sanmıyordum şaşırdım bende :)

Seminer olarak güzel ama bir Ünlü-Fan buluşması olarak rezaletti. resim çekinmek için sahneye atlayan insanlar görmektense güvenliklerin düzenliyeceği bir sıra ile imza dağıtsa değerdi. Ben Değdiğine malesef katılmıyorum.

Seminer gerçekten güzeldi. Organizasyon da iyiydi.. Shaker ihtiyacım vardı hediye ilaç oldu :D

yok resmi değil de ismini dövme yaptırmış koluna :) Phil'e soru sorulurken o söz aldı sonra bunu söyleyince Phil duygulandı baya ; Phil Heath dövmeli kişi resim çektirmek istediğini söyledi Phil de tabiki hemen adamı yanına çağırdı sarılıp tokalaştılar ve resim çektirdiler. Phil poz verirken dövmeyi parmağıyla işaret ediyordu :) büyük ihtimalle o pozu Phil'in sayfalarından birinde yayınlarlar zaten.
Türkiye'den böyle bir fanatiğin çıkıcağını sanmıyordum şaşırdım bende :)

tek değilmişsin demek ki :)

Back
Yukarı