DganC.
Üye
Vermem gereken kiloları verdim yağ yakımı da sağladım fakat o son aşamaya bir türlü giriş yapamıyorum. 3 günde bir kesin tatlı yiyorum beslenmeyi tam oturtamıyorum ve okadar cok farklı makale okudum ki artık kafam çok karıştı. Özel bir yardım almak istiyorum. Kayıtlı olduğum spor kompleksinde 5 adet trainer mevcut fakat okadar ilgili değiller. Şuan kendimce yaptığım önce-sonra fotoğrafını gören işin bitmiş senin diyor fakat ben kabul etmiyorum. SON rampayıda geçmek istiyorum.
Gerçekten benim şuan ki dönemimden geçmiş veya en az beni anlayacak kadar bilgili , vereceği beslenme ile antreman programı ile beni kesin sonuca ulaştıracak bir trainer arıyorum.
Bu sitede kayıtlı olan veya yakından tanıdığınız ve önerebileceğiniz bir personel trainer var mı ?
Gerçekten benim şuan ki dönemimden geçmiş veya en az beni anlayacak kadar bilgili , vereceği beslenme ile antreman programı ile beni kesin sonuca ulaştıracak bir trainer arıyorum.
Bu sitede kayıtlı olan veya yakından tanıdığınız ve önerebileceğiniz bir personel trainer var mı ?