Personal Trainer gerekli mi?

Herkese merhaba sizlerin görüşünü almam gereken bir sorunum var. 2 yıldır fitness yapıyorum ve çocukluktan beri bir sürü spor ile ilgileniyorum 6 yıldır profesyonel olarak basketbol oynuyorum. Elime bir miktar para geçti ve ben bu parayı nasıl kullanacağıma karar veremedim. 1-2 aylık bir süreçte Personal Trainer ile birlikte çalışmaya mı yoksa supplement ve beslenmeye bu parayı harcayıp antremanlara devam mı etmeliyim?

Bence personel trainer olması fayda sağlar. Tamam sağolsun forum var ama oku oku insanın kafası iyice karışıyor bir noktadan sonra. Ben şahsen 1 ay içinde Özgür hoca ile çalışmayı düşünüyorum. Birkaç kişi daha araştırdım. Hepsi Özgür hocadan kat kat fazla para alıyor, mesajlaşmalarım içinde en düzgün cevabı veren, ilgilenen yine kendisi oldu. Ayrıca steroid ile ilgili karşı duruşuda ekstra hoşuma gitti.

Dostum foruma ölçülerini koy yada fotograf koy uygunsa vucudun aticam sana program daha once benim aldigim

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pt ile calisip beslenmeye para ayirabiliyorsan pt ile calis daha hizli yol kat edersin

Kişiye özel tavsiyeleri çalışma programları vs.. verdikleri için ben şahsen Personal Trainer'ları tercih ederdim. Eğer yaşadığınız çevrede ve bütçenize uygun Personal Trainer arıyorsanız, Ptfaces üzerinden arayanabilirsiniz. Yorumlarına, görüşlere bakarak kendinize en uygun, en yakın olanını bulursunuz.

Back
Yukarı