performans kaybı

radyasyon35

Yeni Üye
neredeyse 2. ayım dolacak bodyde iyi gelişmeler katettim özellikle kilo aldım baya omuzlarım çok iyi gelişti. herneyse bazı haraketleri eskiye göre daha kötü yaptıgımı fark ettim özellikle göğüs ve kanat haraketlerini millet güçleniyor yük arttırıyor ben ise daha önce kaldırdıgım yükü daha zor kaldırıyorum ve acaba düşürsemmi yükü diye düşünüyorum göğüs pressde falan çok kötüyüm suan belirginleşen göğüslerim sanki biraz söndü bu spordaki inişler çıkışlar neden oluyor ve nasıl önleyebilirim bunu bir bölgeyi güçlenidrmek için nasıl calısmalıyım

göğüsü bilmem ama örnegin kanat hareketlerinde halter ile örnegin göğüse 30 kg çekiyorsan 2. setten sonra 20 kgyi duymasssın kuş gibi gelir agırlıgı azaltma arttır ama 20 kg ile 2 set çalıştınmı 30 kgde zorlanırsın

Beslenme programını ve dınlenmenı gozden gecırmenı onerırım bunlar genelde yeni baslamıs bırı ıcın guc artısı ve kas kutlesı artmadıgında ılk sucludur

Beslenme programını ve dınlenmenı gozden gecırmenı onerırım bunlar genelde yeni baslamıs bırı ıcın guc artısı ve kas kutlesı artmadıgında ılk sucludur

valla cok secme sansım yok biliorsunuz et fiyatlarını yinede elimden geldigince tavuk olsun balık olsun yumurta süt arasıra et elimden geldigine yiyorum ama yinede yeterli alamadıgımın farkındayım yapacak bişey yok

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:56 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:52 ----------

göğüsü bilmem ama örnegin kanat hareketlerinde halter ile örnegin göğüse 30 kg çekiyorsan 2. setten sonra 20 kgyi duymasssın kuş gibi gelir agırlıgı azaltma arttır ama 20 kg ile 2 set çalıştınmı 30 kgde zorlanırsın
t bar ile calsııyorum 30 kg kaldırıyorum o değilde oturarak enseye cekilen makina varya hemde göğüse cekiliyor bu haraketi 1 kaç hafta önce daha iyi yapıyordum suanda daha zorlanıyorum 8x5 : 40 kg calısıyorum

selam radyasyon35,
antrenman programında dinlenme günlerine önem ver hergün antrenman yapıyorsan recovery tamamlanmadan diğer antrenmana geçtiğinde güç kaybı yaşayabilirsin.dinlenme günlerinde protein alımını arttır.
beslenmende protein aldığını söylemişsin,aynı zamanda yeterli karbonhidrat alımını yapmalısın, karbonhidratı yeterli miktarda arttırırsan güç kaybı olayını azaltacağını düşünüyorum..
aynı zamanda antrenman programında kombinasyon eksiklikleri varsa bu da buna sebep olabilir..mesela triceps idmanından sonraki gün çalışacağın göğüs idmanında istediğin performansı sergileyemeyebilirsin..
saygılar..

Son düzenleme:
Back
Yukarı