Performans eksikliği neyden kaynaklanıyor?

Ghost23

Üye
Öncelikle mükemmel bir forum fayda bakımından, benim sorunum body-building de çok yeniyim.Başlayalı 1 hafta oldu.Daha önceden evde de çalışıyordum ve vücudum altyapı bakımından fena değil yani yağ oranı düşük.Ancak problem şu ben antrenör eşliğinde çalışmıyorum internetten edindiğim bir programa göre çalışıyorum ve sabah 11 civarı salona gittiğimde hafif bi cardiodan sonra az bişey agırlık karın vs çalışıyorum ancak kısa süre sonra çok hafif mide bulantısı ve yorgunluk ağır basıyo ve nerdeyse o günden verim alamıyorum.Sizce problem ne olabilir, kendi başıma değilde antrenor eşliğinde mi çalışmalıyım? Teşekkürler.

Bende Yeni Başladığımda Gözlerim Kararırdı Bi 15dk Çalıştıktan Snra :) Bi Sağlık Problemin Yoksa Yeni Olduğundan Kaynaklanıyordur

Antremandan önceki öğünü her zaman 2 saat önce al , yeni başlıyan biriysen eğer bence antrenör eşliğinde devam etmen kendi başına bir program ile devam etmenden çok daha yararlı olucaktır..

Sorun çözülmüş en az 2 saat olmalı body yapıyorsan kondısyon yapıyorsan 2 saatende fazla olması gerek.

sen antremana gıderken tok oldugun ıcın vucut kanı karın bölgesınde topluyup sındırım ıcın harcıyor aynı zamanda sındırıme enerjı harcar hanı yemek yedıkten sonra uyku basar ya :)

kan sındırımdeyken kasa kanı pompalayamaz herşey bırbırıne karısır.

benimde tavsiyen 2 saat önce yemek yemen ve evde çalışmaya başlamadan önce en az 1 ay düzgün bir salonda çalışman yönünde

Arkadaşlar söylemiş ama bende söyleyeyim kesinlikle antremandan 2 saat önce ye mesela ben 3,5 sene basketbolla ugraştım ne zaman antremandan önce erken yesem midem bulanıyor yada kusuyordum kesinlikle erken yeme

Back
Yukarı