Performans artişi

arkadaşlar bende halsizlik yorguluk oluyor gün içinde spora pek vakit ayıramıyorum ne kullansam performansım artar koşu cardio ağırlık çalışma gibi faliyetlerde nasıl güçlü olurum no-xplode kullandım fayda etmedi ne kullanmalıyım nolur cevap verin birde ben 90 kg ağırlığındayım günde 1000-2000 kalori ne yaparak harcarım nekadar koşmam ağırlık kaldırmam lazım cevapsız bırakmayın...

noxplode en etkili performans arttırıcılardan oda kar etmediyse bir doktora görün belki bir sorun vardır

cla ve l-karnitine kullansan daha uygun olur bence . anladigim kadariyla yag yakmaya calisiyorsun. diyet ve kardiyo yaparsan olur bu is:)

arkadaşlar bende halsizlik yorguluk oluyor gün içinde spora pek vakit ayıramıyorum ne kullansam performansım artar koşu cardio ağırlık çalışma gibi faliyetlerde nasıl güçlü olurum no-xplode kullandım fayda etmedi ne kullanmalıyım nolur cevap verin birde ben 90 kg ağırlığındayım günde 1000-2000 kalori ne yaparak harcarım nekadar koşmam ağırlık kaldırmam lazım cevapsız bırakmayın...

Beslenmen hakkinda bizi aydinlatirmisin?

Yaş kaç bu arada?

Şimdi sana direk bir sey söyleyemez ki kimse.

Ancak sana tek söyleyebileceğim gunluk 1 saat mutlaka hızlı yürü. İlk etapta bu seni epeyt dayanıklı hale getirir.

Artık o 1 saatlik yürüyüş saan oyun gibi geldiğinde koşmaya başlayacaksin.

Ama gunde 1 saatlik yürüyüş hızlı olmak suretiyle yap mutlaka.

Back
Yukarı