Perfect 3000 Amino Acids +BCAA 300 Tablet 600 gr

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.169
arkadaslar cancan kazıklanmış..bunu belkı yanlıs ızah ettı ama dogru acıkladıgını dusunuyorum . sizde üstüne gıdınce sınkrlenmısde olabılır. neyse boyle seyler ıcın kalp kırmaya gerek yok... egerki bu ürünleri güvenilir yerlerden alırsanız sorun yok..çünkü günümüzde her ürünü karaşayan biri mutlaka cıkacaktır.. bende amino asit kullanmayı düsünüyorum fakat o kadar cok çesidi varki hangisini kullanacagım konusunda kararsız kaldım

ben bırsey sormak ıstıyorum ... gnc merkezınden amıno asıt aldım.. amıno 3000 yoktu. onun yerıne bana http://******/index.php?Page=DetayliBilgi&UrunKod=373 lınkınde bulunan amıno asıtı verdı. 5 tablet ıcındekı degerler L-LEUCİNE 2500 mg. L-İSOLEUCİNE 1250 mg. L-VALİNE 1250 mg. vitamin B6 1.50 mg vitamin B1 1,05 mg. .... şimdi 72 kılo agırlındayım ben .. antrenmandan önce 2 tablet sonra 3 tablet atıyorum. daha önce bu amıno asiti kullanan arkadaslar varsa bilgilendirirlerse sevınırım.. bu arada kullanmaya basladım daha 1 hafta oldu kolum 1 cm. kalınlaştı..

ben weighder 3050 kullandım kesinlikle orjinal ama onun tabletleri sert değil ver darbe gelince kırılıyo kokusu pis ama oda kırılıyo cancan arkadaşım ama senin yorumların da mantıklı fakat şu iki cümleyi keşke kurmasaydın
1 sen weighderle ortamısın
2 bu ürünü sakın kullanmayın sahte

açıklama yapmadan yazdığın içini biraz tepki göstermişler sana sanırım

darbe gelince tablet kırılıyo kısmını anladımda koku nasıl kırılıyo.cümle karışmış sanki.birde weighder diye marka bilmiyorum ben.weider olmasın sakın.

perfect amino asit

ben perfect in amino asitlerinden kullanıyorum uzun zamandır. Ve gayet memnunum. Gayet iyi verim alıyorum. Herhalde cancan arkadaşımıza istisnai bir ürün ( yahut istisnai bir bayii ;) ) denk gelmiş...

158 cm boy 50 kıloyum amıonoasit ve yag yakıcı kullanmak ıstıorum uygun olur mu hangi marka alayaım günd 2 saate yakın fitness yapıorum

perfect nutrition mass amino 2100 aldım sanırım aynı ürün ve perfect nutrition izmir bayisinden aldım. Tozlanma ve kırılma Benim kutuda da var içime kurt düştü şimdi... :S

İlk zamanlarımın amino asidi. Lactalbumin içerikliydi ve çok güzel etkilerini görmüştüm. Sahteleri avrsa bilemem. Güvenilir yerlerden alınız!

perfect nutrition mass amino 2100 kalıtelı ve salam bır yerden aldım aynn dedıklerı gıbı cok kolay kıralıyor .

Konuyu pörtletmek gibi oluyo ama yorum yapmadan gecersem ürüne haksızlık olur. Acemilik dönemlerimde 40 liraya hardline bcaa almıstım. O zamanlar bir ise yarıo sanıyordum. 2 kutu kullandiktan sonra akillanmaya basladim. Daha kaliteli ürün arayısındayken, evimizn yakınlarına perfect bayiisi acıldı. Ufak bir indirimle bcaa ve glutamin aldim. Eve gidip 4 bcaa hapı ictim ve her zamanki antrenman programini uyguladim. Vücut ısım yükseldikce güclendigimi hissettirdi bana, calıstıgım antrenman programı cok yetersiz geldi. Hic yorulmadan uzun bir sure calistim. Gercekten bu firmanın bcaası harika. Glutamini de güzel. Ama protein tozu iyi sayılmaz, sadece is görür. Alacaksanz cekinmeden bcaa alın, gerisi bos.

Back
Yukarı