pectus carıntum(güvercin göğsü)nasıl vücut geliştirmeli lütfen yardım

arkadaslar bende güvercin göhsü var yani göhüs kafesim dışa doğru cıkık ergenlıkte basladı doktora cıktım oda spor onerdı nasıl calısmalar yapmalıyım zararı olan calısmalar olurmu fotografta atıyorum lutfen yardım edin
güvercing1.jpg
[DOUBLEPOST=1414437011][/DOUBLEPOST]boy 1.80 kilo 70 formda bu konuyla ilgili hiç yazı bulamadım

Eklentiler

• 10728997_330654840438634_2146103236_n.jpg
    10728997_330654840438634_2146103236_n.jpg
    123,9 KB · Görüntüleme: 844
kardeş bence kas çalışmasının zararı olmaz. benim sağ göğüs kafesi, sola göre önde. yani şöyle izah edeyim. sol kaburgalar nispeten düz giderken, sağ göğüs oval şekilde. aslında spora başlarken bunun kalbe baskı uygulamasından çekiniyordum fakat öyle bişey olmadı çok şükür. ki senin ki farklı bişey. çok da kafaya takılacak nokta değil. görüntüde göze batan bişey yok ama, kafana çok takılıyorsa kas yapmaya başla.

kardeş bence kas çalışmasının zararı olmaz. benim sağ göğüs kafesi, sola göre önde. yani şöyle izah edeyim. sol kaburgalar nispeten düz giderken, sağ göğüs oval şekilde. aslında spora başlarken bunun kalbe baskı uygulamasından çekiniyordum fakat öyle bişey olmadı çok şükür. ki senin ki farklı bişey. çok da kafaya takılacak nokta değil. görüntüde göze batan bişey yok ama, kafana çok takılıyorsa kas yapmaya başla.
abicim oncelıkle sagol spora yenı basladım geliştirmeye calısıyorum pp halıme bakabılırsın

kardeşim güvercin göğsü degil internetten arastır gogusun birlestigi yerde bosluk olursa guvercin gogsu

tıpçı olarak son noktayı koyayım güvercin göğsü ve kunduracı göğsü tamamen sternum(iman tahtası, kaburgaları ortada birleştiren kemik) dediğimiz kemikten kaynaklanır. kunduracı göğsünde bu kemik içeri doğru çukur yapmıştır. güvercin göğsünde ise tam tersi olarak dışarı çıkıntı yapmıştır. resimleri gördükten sonra sende sadece kaburgalarının biraz dışarıda olduğunu(tıpkı bendeki gibi) hatta normal bile olduğunu söylemek isterim

Kunduracı Göğsü:
guvercin-gogsu_27452.jpg

Güvercin Göğsü:
carinatum1-3b.215223843_std.jpg
Ben_Fraser_pectus_carinatum.jpg

Back
Yukarı