Pazuyla ön kol arası birikme

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Flavus
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Flavus

Üye
Vücutcu kardeşlerim size bir soru sormak istedim.DAha önceden pazunun bittiği kısımda yağ vardı 2-3 aylık emeğim sonucu ordaki yağı sıfırladım nerdeyse.AMa kreatin kulanmaya başladıktan sonra orada değişik bir yapı oluştu kesinlikle yağ değil.Pazumu 90 derece sıktığım zaman orası dolu görünüyor elleyince ise kesinlikle yağ olmadığını anlıyorsunuz.Spor salonunda bir kaç doktor arkadaşa sorduğumda onlarda yağlanma olmadığını üredeki kreatin miktarını ölçtürmemi önerdiler.Kreatini bıraktım eski haline getirmek için neler yapmalıyım lütfen yardımcı olun.
 
Kreatinle kullanımıyla birlikte vücut su tutar. Açıklaması bu...

Supplementleri bilinçli bir şekilde kullanılmayacaksa kullanılmasına da karşıyımdır. Keşke bütün spor hocaları da karşı olsa da herkeslere hemen pazarlamasa diye bir dilekte bulunup geçiyorum.

Bilinçsizce kullanıldı mı özellikle zararı büyüktür. Kreatini hangi dozlarda ve ne kadar süre kullandığı yazılısa bir hekime görünülmeli diyebiliriz.
 
Ürünün üzerinde yazdığı kadar kullandım 100 tableti sadece 3 hafta boyunca günde 5 tablet aldım.Ürünün üstünde her öğünde 3 tablet alın diyor yani günde 9 tablet diyor ben ona rağmen daha az aldım.
 
Back
Yukarı