Pazusu patlayan vücutçu

İnternette bir video dolaşıyor.Gerçek mi değil mi veya neden bu hale gelmiş olabilir?Video +18 dir.Mideniz bulanabilir,kötü olabilirsiniz baştan uyarayım.Böyle bir konunun forumda paylaşılması doğru mu diye düşündüm sonrasında bir engel göremeyip paylaşmak istedim.Yorumlar için şimdiden teşekkürler.

http://www.liveleak.com/view?i=8e7_1275420657

EDİT:Konuyu "Steroid in zararları" başlığı altında açıp açmama konusunda tereddüt yaşadım.

Son düzenleme:
yakışmış aslında, dövmeyi tamamlamış, gözlerin altına güzel bir ağız (:
şaka bir yana bunun gibi bir kişi daha görmüştüm. sanırım bu forumdaydı. bunlar streoid deilde, bayanların göğüslerine yaptırdığı silikon gibi kasların sadece şişmesini sağlayan bir şey diye okumuştum.. iris adını söylemiş "synthol". Forumda gördüğüm diğer kişide bundan rahatsız olup bıçakla mı ne kesmişti galiba pazusını ve öyle temizlemişti, gibi şeyler okumuştum galiba. Ama tam hatırlamıyorum.

Başliktan vucutçu kelimesini çikarmak lazim, synthol kullananlar için vucutçu demek bariz hata bence.

Linke tıkladım ve sayfa görüntülenemiyor fakat yüksek bir ihtimalle greg valentino'dan bahsediyorsunuz.

Yok gubar bu greg valentıno degıl..

Soyle dıyeyım bu adamın kolları valentınonun kollarının 1 bucuk katı var cok rahat..
Hanı o derece synthol basmıs..

ne yalan soyleyeyım kolu vucudun ustune dogru koymuslar ya ben gogsu sandım ılk basta sonra sok oldum kolmus, yıne ıyı dayanmıs o kol.. Cok cok daha onceden patlaması gerekırdı..

Ohhoooooooo bu daha pek bir sey degıl ıgrenclık yonunden sadece yarık gozukuyor..

Ben adamın bırının amelıyatını ızledım, yanı amelıyat dedıgım adamın kolunda nesterle yarık acıp syntholu dısarı akıttırıyorlardı ama anlatamam yanı benım ızledıgım kadarıyla neredeyse 1 lıtre yag, synthol, irin akıttılar dıasrıya.. Daha dogrusu yarıgı acınca zaten dırek akmaya baslıyor cok ıgrectı..

Ben 10 dk fılan ızledım alabıldıklerı kadar aldılar ama hala kolda sıskınlıgı bır mıktar duruyordu artık deforme etmıs cunku kasları ama yınede oldukca sondu ılk halıne gore.. Ilk halı 50-55 ıse o amelıyattan sonra dırek 35lere fılan ınmıstı..

Iste ıgrenc olan oydu bence, ben nasıl ızleyebıldıgıme sasıyorum.. :D

Synthol kullananlar kısa zamanda iri görünmek için yapıyorlar ama görüntü tamamen bozuk oluyor.
mesela adamda ön kol yok bicesp çok iri çok pis bir görüntü ve sonrasıda kesinlikle bu adam gibi... araştırmadan yapanlar çok pişman olacak hatta kullananların hepsi... iğrenc videolar var buraya koymak istemedim.

Back
Yukarı