Pazular en iyi nasıl geliştirilir?

Arkadaşlar 3 aydır badi yapıyorum daha öncede 3 4 5 ay farklı farklı zamanlarda yapmışlığım var.Benim şuanda şöyle bir problemim var omuz ve göğüs bölümüm iyi gelişti fakat pazular hiç gelişmedi.Pazuyu nasıl daha iyi geliştirebilirim programım şu şekilde, acaba pazuda ağırlığa fazlamı yükleniyorum napıorum anlamadım.Pazu çalıştıktan sonra pazumu sıkamıcak duruma geliyorum.Önerilerinizi bekliyorum, acaba kolu ayrı bi gün komple çalışsam daha mi iyi gelişir.

kanat + ayak
göğüs + biceps (bicepste barbell curl 3 set 10 8 8 şeklinde, DUMBBELL CURL şu bi aşşa bi yukarı dambıl indirilip kaldırılan 3 set 10 8 8, DUMBBELL CONCENTRATION CURL 10 8 8)
omuz + triceps

Benim hocam genetiksel diyo omzum ve kolum hızlı büyüdü göğsüm çok büyümedi.Ayrıca bence barbell curl 8 8 8 hammer curl 8 8 8 concentratıon curl 8 8 8 olsa iyi olur

barbell ve dumbell curl programını degistirerek yap ikiside aynı cünkü biri barbelle biride dumbelle degisimli calısabilirisn scott curl ekleyebilirisn

pazartesi
barbell curl
hummer curl
scoot

cuma
dumbell curl
inc.hummer curl
ayakta eğilerek const.curl

kas gruplarını haftada 1 kere calıstırman yeterli zaten biceps sırtlada calısyor extra tekrar yapman gerek yok

Back
Yukarı