Pazuların Yumurta olmaması için ne yapılmalı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrReis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mrReis

Üye
Öncelikle Selamün Aleyküm . Liseye giden bir kardeşinizim ve 1 yıldır ( son 4 5 aydır daha yoğun ) kendi çağımda vücüt geliştime yapıyorum . Dambıllarla , el yayı ve şınav mekik plank v.s. ile . Sorum ise Pazuları yumurta yapmamak için yani dağılması için nasıl çalışılması gerekmektedir . Ağır ağırlık az tekrar yoksa hafif ağırlık çok tekrarla mı . Şimdiden teşekkürler.

Kas yapin genetik olarak nasilsa oyle gelisir. Tekrar sayisi ile oymayarak kasi degistirmen mumkun degil.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hepinize teşekkür ederim . Yani istediğimiz gibi (ağır az tekrar / hafif çok tekrar ) yapabiliriz . Bu kanıya birazda fitnessçıların okuduğum kadarıyla vg oranla hafif ağırlık ama çok tekrar yaptıklarını okuduğumdan gelmişti ( kol kasları daha çok yayılıyor galiba ) . Tekrardan Teşekkürler :) . Bu arada çok oldu galiba ama bir şey daha sormak istiyorum konu fazlalığı olmasın . Sadece kol kısımlarını dambıllarla çalışıp , şınav plank gibi vücüt ağırlığıyla çalışsam ( Galiba benim gibi gelişim çağında olanlarda boy kısa kalabiliyormuş 15 yaş 1.74 boy 77 kilo ve tam kol omuz güzelleşmişken bırakmak istemiyorumda ) nasıl bir görünüm olur acaba ya da öyle yapanlar var mı forumda :).

Hepinize teşekkür ederim . Yani istediğimiz gibi (ağır az tekrar / hafif çok tekrar ) yapabiliriz . Bu kanıya birazda fitnessçıların okuduğum kadarıyla vg oranla hafif ağırlık ama çok tekrar yaptıklarını okuduğumdan gelmişti ( kol kasları daha çok yayılıyor galiba ) . Tekrardan Teşekkürler :) . Bu arada çok oldu galiba ama bir şey daha sormak istiyorum konu fazlalığı olmasın . Sadece kol kısımlarını dambıllarla çalışıp , şınav plank gibi vücüt ağırlığıyla çalışsam ( Galiba benim gibi gelişim çağında olanlarda boy kısa kalabiliyormuş 15 yaş 1.74 boy 77 kilo ve tam kol omuz güzelleşmişken bırakmak istemiyorumda ) nasıl bir görünüm olur acaba ya da öyle yapanlar var mı forumda :).
Bol bol sinav cek genc, dar, genis vs.. firsatin varsa barfiks de yap, 19-20 yasinda super vucudun olur

Sent from my Nexus 9 using Tapatalk

Back
Yukarı