pazularım yukarı dogru büyümüyor sadece kolumdaki yağlar erıyor kas oluyor ?

merhaba arkadaşlar benım pazularıım 33 cm 8.ay oldu çalısıyorm hiç hacım yapamadım sadece kollarım sertlerstı kaslar belırgın olmaya başladı ama yukarı dogru buyume yok nie acaba?

programım pazu

barbell curl 4x10 36kg boy 1.82 kg 72bench_O
dumbell curl 4x10 40 kg
hummer curl 4x12 40kg
LÜTFEN YARDIMMMMM

walal bılmıom ıste bnde mıllete soruyrom kaslar gozukmuyordu hıc sımdı belırgınlestı ama hacım alamıyrm nıe bole oluyor

BESLENMEM ise sabah 3 yumarta 200 gr peynır 1Lsüt 500 gr tavuk eti

Değerli üyemiz;

Lütfen mesajlarınızda Türkçeyi doğru kullanmaya dikkat ediniz.
Yazım dili ile ilgili kuralları okumak için lütfen buraya tıklayınız
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

kilolarını tam anlamadım ama ağır çalışıyorsun sanırım. Fazla ağır girersende hacimden çok hatları çıkarır belli edersin. hafif ve çok tekrar yapmalısın.

kilolarını tam anlamadım ama ağır çalışıyorsun sanırım. Fazla ağır girersende hacimden çok hatları çıkarır belli edersin. hafif ve çok tekrar yapmalısın.

Yanlış bilgi veriyorsun.Asıl ağır girerek hacim yapılır.Hafif ve çok tekrar çalışılmaz hacimde.

Sercan kardeşim bence beslenmende sıkıntı var veya iyi ağırlık basmıyorsun.Alman gereken proteini alıyormusun?

Bunları yapıpta 8 ayda hacimlenmeye başlamamak imkansızdır.

belki kas yapacam diye cok zorluyorsundur oda asırı calısmaktan dolayı buyuyemıyordur

arkadslar haftada 2 kere calsıyrom pzt cuma gunlerı beklı beslenmede sorunum vardı ama proteınon tozu flan hıc kulllanmıyorm bılgınıze calısıyrom hatta calsımayı bıkratınca ellırımle kalem tutamıyorm o kadar yan

hacim için az tekrar fazla agırlık gerekir tamam katılıyorum ama arkadaşın sorunu aslında farklı. kolda bi gelişim sorunu varsa hemen agırlık arttır demek yanlıştır bende bu hatanın içine düşmüştüm agırlıgı arttırınca daha iyi görünümlü kaslara sahip olacagımı zannetmiştim gelişmeyi bırakın eklemlere zarar verdi. aslında sorun konsantrasyon eksikligiymiş ve kaslarımı şaşırtıcak hareketlerde ki yetersizlikmiş.

Back
Yukarı