Paul Demayo

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan petsy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

petsy

Üye
Paul Demayo

Eklentiler

• 1.jpg
    1.jpg
    97,6 KB · Görüntüleme: 425
  • 2.jpg
    2.jpg
    61,8 KB · Görüntüleme: 457
  • 3.jpg
    3.jpg
    71,3 KB · Görüntüleme: 457
  • 5.jpg
    5.jpg
    30,1 KB · Görüntüleme: 443
  • 6.jpg
    6.jpg
    37,7 KB · Görüntüleme: 461
  • 8.jpg
    8.jpg
    54,5 KB · Görüntüleme: 466
  • 9.jpg
    9.jpg
    25,6 KB · Görüntüleme: 515
  • 10.jpg
    10.jpg
    24,6 KB · Görüntüleme: 443
  • WWW.jpg
    WWW.jpg
    95,1 KB · Görüntüleme: 532
sağlam vücut.özellikle arka kol göğüs ve mide kasları fark ettiriyor kendini.7.fotoda.

Büyük yetenekti, ve asıl kral bölgesi bacaklarıydı, daha 18 yaşında anormal gelişmiş bacakları vardı.
Lakabı bu yüzden quadzilla'ydı...
Ancak sporu erken bıraktı, eroin aşırı dozundan rahmetli oldu.
Boyuda bana hep kısa görünmüştür, ama aslında 1.78'di...

Karasan, bir tane adamı bilme yahu :D
Hani biri hakkında bilmiyorum tanımıyorum de :D

Karasan, bir tane adamı bilme yahu :D
Hani biri hakkında bilmiyorum tanımıyorum de :D
Excursion özellikle 90'lı yılların vücut geliştirmesi özel ilgi alanıma giriyor.
70'lerde öyle.
80'lerde bence vücut geliştirme anlamında duraklama yıllarıydı, 60'larda aynı şekilde.
50'lerde bu iş tam bir kültür oldu, ilk süperstarlar çıktı, o dönemi çok ilgimi çeker, sadece vücut geliştirme olarak değil aslında, Amerikan kültürünün İkinci Dünya Savaşı sonrasında kurtarıcı rolüne bürünerek muazzam bir bollukla beraber dünyada egemen güç olması, o dönemin muazzam büyük arabaları, abartılı giyim kuşamı, bolluğu.
60'larda bir duraklama oluyor genel olarak, 70'lerde dünyada petrol krizi soğuk savaş, Vietnam sendromu ama vücut geliştirmede güzel şeyler oluyor, o yıllarda özel yıllar.
80'lerde bir cansızlık, renksizlik.
90'larda inanılmaz kuru, temiz vücutlar, granit kütle...
ve geldi 2000'lere, benim cezbetmeyen bir ara dönem, bakalım 2010'da güzel bir değişim olacak mı, benim için 50-70-90 diye gidiyor, şunun şurasında 2010'a bir şey kalmadı ;)

Excursion özellikle 90'lı yılların vücut geliştirmesi özel ilgi alanıma giriyor.
70'lerde öyle.
80'lerde bence vücut geliştirme anlamında duraklama yıllarıydı, 60'larda aynı şekilde.
50'lerde bu iş tam bir kültür oldu, ilk süperstarlar çıktı, o dönemi çok ilgimi çeker, sadece vücut geliştirme olarak değil aslında, Amerikan kültürünün İkinci Dünya Savaşı sonrasında kurtarıcı rolüne bürünerek muazzam bir bollukla beraber dünyada egemen güç olması, o dönemin muazzam büyük arabaları, abartılı giyim kuşamı, bolluğu.
60'larda bir duraklama oluyor genel olarak, 70'lerde dünyada petrol krizi soğuk savaş, Vietnam sendromu ama vücut geliştirmede güzel şeyler oluyor, o yıllarda özel yıllar.
80'lerde bir cansızlık, renksizlik.
90'larda inanılmaz kuru, temiz vücutlar, granit kütle...
ve geldi 2000'lere, benim cezbetmeyen bir ara dönem, bakalım 2010'da güzel bir değişim olacak mı, benim için 50-70-90 diye gidiyor, şunun şurasında 2010'a bir şey kalmadı ;)

Evet 50'li yılların Amerikan arabaları, cidden çok hoşuma gidiyor, mesela 57' GTO, Camaro SS'ler, Charger RT\440 vs vs vs...
Vücut geliştirme konusunda ise bence 90'lar, bi Dorian Yates falan...

Karasan Paul Demayo Mr.olimipia dakilerin hepsinden daha iyi gözüktü bana, yanılıyormuyum? Ölçüleri nedir acaba?

Back
Yukarı