Patlama Süresi

THTEMR

Üye
Merhaba Arkadaşlar Yaşlaşık 4 Aydır bodybuilding'e Merak Saldım

Hocalarım Bana "optimum gold standard whey" Ve "ronic amino" Önerdi Ve Aldım Hocalarım Bu Ürünleri Çok Meth Ettiler.
Benim Merak Ettiğim Konu Şu;

Bu Ürünleri Kullanmaya Yeni Başladım , Ürünler Etkisini Ne Zaman Göstermeye Başlar.

Şimdiden Teşekkür Ederim.

Ürünlerden beklentin ne bilmiyorum ama protein tozu et yemek gibi bir şey et yediğinde 'patlama' yaşıyor musun? Günlük protein ihtiyacını tamamlamak dışında bir şey bekleme protein tozundan.

İnsanlar harbi protein tozu içince kas çıkacağını 1 ayda 3-5 kg kas alacağını sanıyorlar ya çıldırıyorum :D
Gerçi suç spor hocalarında 2 dambıl kaldıran hoca oluyor 2 curl yapan spor salonu açıyor.
Mesela ben gittim bir salona adamda affedersiniz g,t göbek sarkmış 2 gr kol kası var hocayım diye geziyor :D

İnsanlar harbi protein tozu içince kas çıkacağını 1 ayda 3-5 kg kas alacağını sanıyorlar ya çıldırıyorum :D
Gerçi suç spor hocalarında 2 dambıl kaldıran hoca oluyor 2 curl yapan spor salonu açıyor.
Mesela ben gittim bir salona adamda affedersiniz g,t göbek sarkmış 2 gr kol kası var hocayım diye geziyor :D

Güven vermesi açısından görüntü tabiki önemli ama bu konuda sana katılmıyorum hoca olmak 50cm kolla değil bilgi düzeyiyle ölçülmelidir :) Örnek verecek olursam sosyal medyadan takip ettiğim Polat Yücel eski formundan oldukça uzak ama bu onun çok iyi bir hoca olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

ürünlerin etkisi direk başlar ama farkedilebilcek seyler olacağını sanmam yeniysen 3 4 aya güzel bi fizik olabilir tabi beslenmede iyi olursa

Güven vermesi açısından görüntü tabiki önemli ama bu konuda sana katılmıyorum hoca olmak 50cm kolla değil bilgi düzeyiyle ölçülmelidir :) Örnek verecek olursam sosyal medyadan takip ettiğim Polat Yücel eski formundan oldukça uzak ama bu onun çok iyi bir hoca olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Hocam bence bu sporu yapan biri felsefe edinmiş biri hayatı boyunca fit gezmeli :D
Yukarıda anlatmak istediğim olay aslında görünüş değildi tabi ki kas bilimi okuyan biriyle 5-10 yıldır vücut yapan birinin bilgisi eşit olamaz.
Adam gerçekten hiç bir şey bilmiyordu + protein tozu satmaya çalışıyordu duvara asmış 2 program bana onu gösteriyor onu yapacaksın diyor :D + yeni başlamıştım haftada 3 günlük split gösteriyor :D iyi ki kurtulmuşum.

Back
Yukarı