Bu zamana kadar benim sert cikislarima alistiniz, palavra gordum mu dayanamam, hic dusunmeden basarim kalayi, veririm ayari.
Hemen hemen hepsinde hakliydim.
Sahtekarlari bir bakista tanimakla ovundum, cunku bu isi bilen birisiyim.
Ancak her insan gibi bende hata yaptim.
Olmaz, mumkun degil dedigim seyde yanildim.
Yarim marim degil bence, bu squat degil, curl degil, bench press'te gogsun 5-6 santim ustune indirip indirip basiyor arkadas, daha ne yapsin.
Ben ikna oldum, mahcup oldum.
Kendime saygim geregi foruma veda ediyorum.
Roportajlarim buradan yayinlanir, ancak aktif olarak yazi yazmayacagim.
Bazen degisim hayirlidir.
Bu zamana kadar kendimden emin olarak yazi yazdim, bana guvendiniz, bu noktadan sonra acabalarla yazmak istemiyorum.
Pasja arkadasimdan bir kere daha ozur diliyorum, yigit, mutevazi bir arkadas, tanidigima cok memnun oldum, aci kuvvetine nazar degmesin, selamlar dostlar, roportajlarimla buradayim.
Kalin saglicakla.
Hemen hemen hepsinde hakliydim.
Sahtekarlari bir bakista tanimakla ovundum, cunku bu isi bilen birisiyim.
Ancak her insan gibi bende hata yaptim.
Olmaz, mumkun degil dedigim seyde yanildim.
Yarim marim degil bence, bu squat degil, curl degil, bench press'te gogsun 5-6 santim ustune indirip indirip basiyor arkadas, daha ne yapsin.
Ben ikna oldum, mahcup oldum.
Kendime saygim geregi foruma veda ediyorum.
Roportajlarim buradan yayinlanir, ancak aktif olarak yazi yazmayacagim.
Bazen degisim hayirlidir.
Bu zamana kadar kendimden emin olarak yazi yazdim, bana guvendiniz, bu noktadan sonra acabalarla yazmak istemiyorum.
Pasja arkadasimdan bir kere daha ozur diliyorum, yigit, mutevazi bir arkadas, tanidigima cok memnun oldum, aci kuvvetine nazar degmesin, selamlar dostlar, roportajlarimla buradayim.
Kalin saglicakla.