Partnerinizi seçin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mestano
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Mestano

Yeni Üye
Arkadaşlar antreman partnerinizi kim veya kimler olmasını isterdiniz?
Ben Zane-Arnold-flex wheeler ile birlikte antreman yapmak isterdim...

Dennis Wolf- Dennis James-Kevin Levrone-Dorian Yates

Ahmet Enünlü, Hamdullah Aykutluğ veTuluğ Topa gibi benim dilimden anlayan sporcu antrenörlerle antrenman yapmak isterdim.

Profesyonellerle antrenman partneri olmanın komik yanları olabilir. Diyelim siz maks 110 bench basacaksınız son sette, pompalayacaksınız. Tıkandığınız yerde partneriniz el atıyor ama çok hafif destek vereceğine ağırlık neredeyse yok oluyor :)

hayal kuracaksam...ben rahmetli mike mentzer diorum..partnerden ziyade hocam olsun isterdim..

Branch warren ,Frank mc grath isterdim kuşkusuz ,
Adamlardaki motivasyon en üst düzeyde,
Ama bu gibi vucütlarla antreman yapabilmek için,
Onlara ayak uydurabilmek şart,
bench te 160 kg giriyorlar diyelim örneğin seninde bir 140 filan basman lazım,
adam 160 kg girecek sen 80 kg komik kaçar dogrusu ,
Ronnie ile antreman ta yapmak çok eğlenceli olurdu sanırım,Big ron gülüm gülüm antreman yapıyor izlediğim videolarında hep ,eğlenceli olurdu onnunla idman yapabilmek,
hayal tabi :)

sizin saydiginiz kisileri partner degilde calistigim salonun hocasi yada beni özel calistiran akil hocalarim olmaraini isterdim o kisilerin.partnerim olmalarini istemezdim.cünkü antremanim onlarin kilolarini takip sökmekle gecer.kendi antremaninizi yapamazsiniz sizden cok güclü birisiyle calisirken

Kesinlikle Sivasli nin dediğine katliyorum. Bende Flexor,Diez,Saydam,Ayaz,P.Forever,Karasan gibi bilgili insanlar ile antreman yapmayi gerçekten isterdim. BB konusunda bilgisine güvendiğim bu kişilerin beni eleştirmesini ve yönlerdirmesi gerçekten harika olurdu.

sizin saydiginiz kisileri partner degilde calistigim salonun hocasi yada beni özel calistiran akil hocalarim olmaraini isterdim o kisilerin.partnerim olmalarini istemezdim.cünkü antremanim onlarin kilolarini takip sökmekle gecer.kendi antremaninizi yapamazsiniz sizden cok güclü birisiyle calisirken

sivasli her set arasında 20lik plakları tak çıkar tak çıkar, sağlam antreman yapmış olursun:p

ben prolardan ziyade en yakın arkadaşlarım olan ve kardeşim dediğim insanlarla 1-2 ay antrenman yapmak isterdm. şen şakrak 1-2 ay antrenman yaptktan sonra eski ciddi moduma dönmek isterdim.. xD ama sadece hayal işte. çünkü benim arkadaş ortamımda benden başka body çalışan ve anlayan yok ne yazıkki xD

hayal deyil mi kardeşm markus ruhl bana çıraklık etsin kilomu taksın çıkarsın bende ona yardım ederim

Pek neşeli bir başlık olmuş. Bende forumda Flexor'un sürekli benim antremanlarımı takip etmesini ve program yapmasını, Karasan'ın tüm işlerini bırakıp benim anatomim üzerine kafa yorup vücut şaşırtma şekilleri geliştirmesini, Atakan_irresistable'nin benim özel doktorum olmasını, Pump_Forever'ın partnerim olmasını, Mestano'nun da diğer zamanlarda takıldım biri olmasını ve gaddarkemalin'de benim salonumda çalışmasını isterdim. Atış serbest :DDD

Branch warren ,Frank mc grath isterdim kuşkusuz ,
Adamlardaki motivasyon en üst düzeyde,
Ama bu gibi vucütlarla antreman yapabilmek için,
Onlara ayak uydurabilmek şart,
bench te 160 kg giriyorlar diyelim örneğin seninde bir 140 filan basman lazım,
adam 160 kg girecek sen 80 kg komik kaçar dogrusu ,
Ronnie ile antreman ta yapmak çok eğlenceli olurdu sanırım,Big ron gülüm gülüm antreman yapıyor izlediğim videolarında hep ,eğlenceli olurdu onnunla idman yapabilmek,
hayal tabi :)

Bence onlar kilolara önem vermezdi, nasıl motive olduğuna, onlar gibi antreman yapıp yapmadığına önem verirdi.

partner olarak kendimden bi tane daha isterdim mümkün olsa partnerimle ne kadar yakın olsam o kadar iyi daha şevkle çalısırım agırlık falan bakımından muhabbeti falan vs vs..

Back
Yukarı