Parkura merak sardım önerileriniz.

Arkadaşlar ben 2 senedir güreş toplamda 5 6 ay fitness yaptım ondan öncede futbol ,kısa süre jimnastik yapmıştım,bu aralar güreşe ara verdim fitness yapıyorum ve parkura merak sardım atlama zıplama takla konusunda sıkıntım yok onları yapıyorum yüksekten atlama sıçramada iyiyim ve o konu hakkındada dün kısa bir antrenman yaptım , sizden isteğim nasıl bir yol izlemeliyim nasıl çalışmalıyım neler yapmalıyım , bu konuda bilgili başarılı ve antrenmanlarını yapan arkadaşlardan yardım istiyorum.Kolay gelsin teşekkürler.

İstanbulda Acrorun var.Cok basarililar antrenmanlarida bayagi iyi.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

İstanbul da oturmuyorum vede amacım salona gidip özel eğitim almak değil sadece kabaca olarak bilgili arkadaşlar şunları şunları yap yada video varsa atıp deniyeceğim hobi olarak yapıcam zaten,parkur herde olur zaten sokak park heryede yapmayı düşünüyorum,ama önce nelerle başlarsam iyi olur onu merak ettim.Güreş salonumda minder var zorlu hareketleri orda denemeyi düşünüyorum.

İstanbul da oturmuyorum vede amacım salona gidip özel eğitim almak değil sadece kabaca olarak bilgili arkadaşlar şunları şunları yap yada video varsa atıp deniyeceğim hobi olarak yapıcam zaten,parkur herde olur zaten sokak park heryede yapmayı düşünüyorum,ama önce nelerle başlarsam iyi olur onu merak ettim.Güreş salonumda minder var zorlu hareketleri orda denemeyi düşünüyorum.

Acrorun'in kendi sitesine bak.Orda var birkac bisey.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Back
Yukarı