Parkur

Bende bu spora bi kaç sene önce merak sardım ama yaşadığım yer çok küçük yapıcak yer çok az yapmak istiyorum ama imkanlar çok kısıtlı burada.Videolarını izledikçe aşırı gaza geliyorum yapmak istiyorum ya çok muhteşem bi spor .Şu düşerken takla olayını tam yapamıyorum hatta omzum acıyor tam atamıyorum sanırım taklayı boyum 1.80 biraz uzun kalıyorum çok aşırı esnek değilim ama yeteri kadar esnek olduğumu düşünüyorum

Bende bu spora bi kaç sene önce merak sardım ama yaşadığım yer çok küçük yapıcak yer çok az yapmak istiyorum ama imkanlar çok kısıtlı burada.Videolarını izledikçe aşırı gaza geliyorum yapmak istiyorum ya çok muhteşem bi spor .Şu düşerken takla olayını tam yapamıyorum hatta omzum acıyor tam atamıyorum sanırım taklayı boyum 1.80 biraz uzun kalıyorum çok aşırı esnek değilim ama yeteri kadar esnek olduğumu düşünüyorum
bende o taklayı atamıyorum o yüzden hiç atmıyorum ayakta kalıyorum yada elimi yere deydiriyorum

14-15 yaşlarında bende yapardım. Yüksekten atlarken dizleri tam dik tutmamak lazım, hafif kırarak.
Ayakkabı seçimi olarak, iyi markaların parkur ayakkabıları var onlardan almak iyi olacaktır. Çok zevkli bi spor ama cesaret istiyor.

I believe in Fitness

ankara'da bana öğretebilecek varsa bende başlarım ama takla filan hiç atamam kazmayım biraz :)
Takla için Box jump egzersizi yapabilirsin, tutunup yukari yukselmek icin Muscle up. Yerden yüksek dar zeminde kosarken, 2-3 metre one bakarak kosacaksin. Nereye bakarsan ayaklar oraya yonelir.

I believe in Fitness

Takla için Box jump egzersizi yapabilirsin, tutunup yukari yukselmek icin Muscle up. Yerden yüksek dar zeminde kosarken, 2-3 metre one bakarak kosacaksin. Nereye bakarsan ayaklar oraya yonelir.

I believe in Fitness
muscle up için bar yok malesef hiç çevremde aslında takla amut birde yüksekten atlama yapabilsem yeter bana. box jumpta ne kadar yükseğe zıplarsak takla atacak kıvama geliriz 180boyundayım bu arada. birde bu işlemleri nerede deneyeceğiz kafa göz kırmayalım sonra :)

Back
Yukarı