Parkta dips ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Red
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Red

Üye
Merhaba yarım saatlik yürüyüş hafifi tempo koşu sonrası büyük bir parkta banklarda çok fazla dips çalışıyorum. bunu bi zararı olumru? 1 saatl,ik antreman sürem akşam saat 9 ila 10: 30 arası
150 200 kadar çekiyorum.
bilgisayar başında bazen boynumun arka yan taraflarında ine batırmış gibi cizlama oluyor bu 2-3 günde bir ara ara oluyor.

dips.gif

Tek seferde 150-200 yapmanı tavsiye etmem setler halinde yapman daha yararlı olacaktır. Ayrıca her gün yapma 1 gün yapıp ertesi gün dinlen kaslarina zarar verme. Bi de anlamadığım sadece dips mi çalışıyorsun eğer öyle ise sadece dipsle arka kol ve hafif göğüs gelistirebilirsin farkli hareketler de eklemen faydalı olacaktır.

• Like
Reactions: Red
Tek seferde 150-200 yapmanı tavsiye etmem setler halinde yapman daha yararlı olacaktır. Ayrıca her gün yapma 1 gün yapıp ertesi gün dinlen kaslarina zarar verme. Bi de anlamadığım sadece dips mi çalışıyorsun eğer öyle ise sadece dipsle arka kol ve hafif göğüs gelistirebilirsin farkli hareketler de eklemen faydalı olacaktır.
Tek seferde 35-40 tane 8 - 9 set yapıyorum. mevcut sahada başka hangi hareketler ekeleyebilirim?

Back
Yukarı