herkese iyi geceler, sorum biraz garip olacak,ben 15 yaşındayım ve bu sporda 5. ayım bitti haftaya yani pazartesi günü 6. ayıma başlayacağım ilk 5 ay supplement kullanmadım ve vucudum az-çok gelişme kat etti ve bu sporu birilerine hava atmak ya da güç gösteri yapıp insanlara artistlik yapmak için yapmıyorum aksine vucudumun geliştiğini görmek beni psikolojikman rahat ettiyor ve çoğu arkadaşım bu sporu yaptığımı bilmez bile, asıl olayım bu değil uzatmayayım,bu 5 ayda ilerisi için para biriktirdim bin tl param var şuan yaşımıda göz önüne alacak olursanız (aileme yük olmak istemem) bu para nasıl değerlendirilebilir, mesela 3 kg protein tozu ne kadar sürede bitiyor gainer kullanmam lazım kilom dengesiz mesela onlar ne kadar sürede bitiyor ve sadece bu 2 si yaşım için yeter mi? ha birde şöyle düşünüyorum 1 tl çok büyük bir para olmayabilir ama zaten bu sporda evden yemek yapıp yediğim için param cebimde kalıyor kimseye yük olmadan para biriktirebiliyorum belki sürekli satın almaya devam edebilirim. Şimdiden görüşleriniz sağolun.