Parçalı kas

airmen

Üye
Arkadaşlar merhaba,kasların hafif bir biçimde parçalı olarak çıkması için nasıl set sayıları ve nasıl bir antrenman şiddeti tavsiye edersiniz?

cok tekrar az agırlık benım bıldıgım 20x3 yapıyorum sahsen agırlık az tekrar buyutuyor kası dıye bılıyorum sısırıyor ama bu turlu yag yakımı fazla oluyor o yuzden bana co tekrar verdı ve kaslar sert oluyor mesala box yapanın omzu nasıldır saatlerce kum torbasını vurabılır ama bodycının omuzu daha buyuk veya aynıdır ama kum torbasına bıraz vursa yorulur

Hepinize teşekkürler,Mehmetburak,15-20 set biraz çok geldi bana,10-12 tekrar parçalı gözükmesi için daha etkili diye duydum bir üstaddan.

parcalı olmak az ağırlık cok tekrarla olunmaz parcalı olmak için yağ % denin azalması lazım bunun içinde yemeğine dikkat etmen lazım fazla karbon hidratve yağ almayıp cardio calısması yapıp normal ağırlıkların ve setlerinle calısa bilirsin

parcalı olmak az ağırlık cok tekrarla olunmaz parcalı olmak için yağ % denin azalması lazım bunun içinde yemeğine dikkat etmen lazım fazla karbon hidratve yağ almayıp cardio calısması yapıp normal ağırlıkların ve setlerinle calısa bilirsin
tekrar sayısıda artırılmalı cok tekrar yapıcna dayanıklı oluyor vucut kasalr buyumuyor sısmıyor ama sekıllenıyor

Back
Yukarı