P90x'e başlamayı düşünüyorum

Arkadaşlar elimde torrent olarak indirmiş olduğum P90X ve P90X+ bulunuyor ve bu pazartesi gününe kadar bunları DVD'ye çekip ve gerekli ekipmanları alıp başlamayı düşünüyorum.Fiziğimden söz edecek olursak;
Boy-->1.88
Kol-->Sağ 37 Sol 35
Bel-->34
Kilo-->Sabah Aç Karnına 80-81 arası
Yaş-->16.07.1995 Doğumluyum
bildiğim ölçülerim bunlar aslında çok gel git yaşıyorum P90x mi Fitness Salonumu diye ancak ben P90x'e başlarsam sabah 6'da kalkıp bu hareketleri yaparım hem dinç olurum hem daha iyi olur gün içinde ki işlerimi halledebilmek için.Bide maddi yönü var spor salonları çevremde 100 lira hafif bir pazarlıkla 80 liraya düşüyorlar ancak ben gerekli malzemeyi alsam bana taş çatlasa 1 aylık salon parasına çıkar.Spor olarak her gün düzenli olarak 4-6 km koşuyorum ve 2 günde bir p90x ab ribber yapıyorum (Cd'ye çekebileceğim tek bu vardı mb olarak indirdiğim bilgisayarda dvd+rw yok çözüm bulucam kesin başlamayı düşünüyorum) ve inanın sadece mason twist zorluyor onun haricinde sadece bir kaç hareketi yarısında kaçırıyorum oda tatilde yapamadığım için.P90x'e başlarsam 2 hafta sonunda hareketleri tam olarak yapabildikten sonra protein tozu takviyesi düşünüyorum ayrıyetten beslenme programım şu şekilde spor yapıyım veya yapmıyım farketmiyor beslenme programında ;
Kalkınca
Multivitamin Hapı
Balık Yağı
1 Bardak Su
Sabah
Yulaf Ezmesi
4Adet Yumurta Beyazını Kırıyorum Omlet şeklinde yapıyorum içine 200 gram lor katıyorum
Ara Öğün
Makarna veya Bulgur pilavı
2 parça tavuk göğüs veya ton balığı
Öğlen
Makarna veya Bulgur Pilavı
2 parça tavuk göğüs veya ton balığı
Ara Öğün
Makarna veya Bulgur Pilavı
2 parça tavuk veya ton balığı
Akşam Yemeği
Bulgur Pilavı
100Gram Kırmızı et veya 2parça köfte
2 parça tavuk veya ton balığı
Gece
Yeşil Çay
Arada Yoğurt
Yatarken Süt
bunun dışına pek çıkmıyorum aralarda sade soda içiyorum ve öğlen yemeğinde bazen gazoz içiyorum diğer tüm öğünleri ayranla geçiriyorum.Mümkün olduğu kadarıyla akşam 20:00'dan sonra yemek yemiyorum.
Programım hakkında görüşlerinizi bekliyorum ve öneri bekliyorum p90x mı fitness salonumu diye.Ayrıyetten sabah p90x yapıp akşam koşsam sıkıntı olurmu? Son olarak ekipmanları eminönünden almayı düşünüyorum nereyi önerirsiniz ve neler almalıyım.

Fiziğime bakmak isteyenler;
instagram:anilcanergurbuz
Program önerisi bekliyorum ayrıyetten her türlü yoruma açığım sizlerin yorumlarıyla açıklarımı kapatıcam üzülüp darılmam dediklerinize :)

81 kg birinin 34 bel olması :D evet siz yazınca aklıma geldi herhalde bir ölçüm yanlışlığı var veya bel yapısı çok ince diyeceğim ama imkansız gibi :D

Back
Yukarı