p90x bir video antreman programı yani takıyorsun cd’yi izleyerek yapıyorsun. Ben evde iken çift antreman için P90X2 kullanıyordum hakikatten farklı bir tarz ancak netice alacak kadar çok yapmadım. Kondisyonlu olmama rağmen hakikatten zorladı hele bazı hareketler var ki normal bir insanın yapmasının mümkünatı yok. Bunu yapan adam Tony Horton hollywood aktör eğiticisi yani baya iyi bir adam ve bu çalışma yöntemini crossfit,bodybuilding,aerobik gibi fitness çalışmalarının en iyi yanlarını kombine etmiş. Program yarım milyara yakın kâr etti satışlarla yani parasına para ekledi buda işe yaradığının gösterebilir çünkü belli ki bişeyler yapıyor ki satılıyor.Tamamen definasyona yönelik yorucu bir çalışma ve çokta programlı şöyle ki programın içinden 5tane pdf (eğer download yapmışsan) yada almışsan 5 kitapçık çıkıyor. biri antreman hakkında ayrıntılı bilgi diğeri ise beslenme konusunda, diğerleri ise raporunu tutmak, çalışma ajandası yapmaya yarıyor. Programın içinde de herşey beslenme diyor yani bu çalışma ile kesinlikle iyi besleneceksin.
Umarım yardımcı olabilmişimdir, eğer başka soracağın birşey olursa seve seve bilgim dahilinde ise yardımcı olmaya da çalışırım, iyi sporlar