Belki milyon kere bu başlık açıldı fakat kendi istediğim vücut için gerekli programı tam olarak bulamadım.
180 boy 73 kiloyum amacım brad pitt tarzı ince kaslara sahip olabilmek.Karın kası meraklısı değilim.Kollarım iri ,omuzlarım ,göğsüm ve sırtım iri olsun yeter.
İnternetten p90x programı buldum.Kendi araştırdıklarım ile şöyle bir şey yaptım.Her şey yağsız,tuzsuz.
---------------------------------------------------------------------------------
Sabah kalkarken:180 ml süt
Sabah:2 yumurta sarısı 5 yumurta beyazı ile omlet,yanında 1 dilim kepekli ekmek,salata
30 dk sonra antreman
Antremandan hemen sonra muz,elma gibi bir meyve
antremandan 30 dk sonra 1 tane yağı alınmış ton balığı yanında 1 dilim kepekli ekmek
Öğle:et tavuk balık ne varsa yanında bulgur pilavı 1 kase salatalık
Ara öğün :500 ml süt içine 2 tane yumurta karıştırılıyor.
Akşam:öğle ile aynı ama bulgur daha az
Yatmadan önce bir hap multivitamin ve 180 ml süt
----------------------------------------------------------------------------
3 ay bu programı uyguladıktan sonra gerekli görürsem protein tozu takviyesi yapabilirim.Cevap verenlere şimdiden çok teşekkürler.
180 boy 73 kiloyum amacım brad pitt tarzı ince kaslara sahip olabilmek.Karın kası meraklısı değilim.Kollarım iri ,omuzlarım ,göğsüm ve sırtım iri olsun yeter.
İnternetten p90x programı buldum.Kendi araştırdıklarım ile şöyle bir şey yaptım.Her şey yağsız,tuzsuz.
---------------------------------------------------------------------------------
Sabah kalkarken:180 ml süt
Sabah:2 yumurta sarısı 5 yumurta beyazı ile omlet,yanında 1 dilim kepekli ekmek,salata
30 dk sonra antreman
Antremandan hemen sonra muz,elma gibi bir meyve
antremandan 30 dk sonra 1 tane yağı alınmış ton balığı yanında 1 dilim kepekli ekmek
Öğle:et tavuk balık ne varsa yanında bulgur pilavı 1 kase salatalık
Ara öğün :500 ml süt içine 2 tane yumurta karıştırılıyor.
Akşam:öğle ile aynı ama bulgur daha az
Yatmadan önce bir hap multivitamin ve 180 ml süt
----------------------------------------------------------------------------
3 ay bu programı uyguladıktan sonra gerekli görürsem protein tozu takviyesi yapabilirim.Cevap verenlere şimdiden çok teşekkürler.