Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İsmi çok kolpa gibi dursa da yararlı bi antreman programına benziyor. Spor salonu üyeliğim olmadığı için evde çalışıyorum. Youtube'dan izledim bu programın sonuçlarını, gerçekten çok şaşırtıcı. Sizce nasıl işe yarar mı önerir misiniz?
Programın tamamını indirip uygulamayı dene orda hangi gün hangi programı yapacağın yazıyor. Tamamını uygulamak her babayiğidin harcı değil. Yararlı olacağı kesin..
yotubede izledim bır adamın vıdeosunu baya bır degısmıs adam bence cok etkılı bır program ama uygulaması zor zayıflamak ve sekle sokmak ıcın cok ıyı bence denemekte fayda var
p90x 52 GB dvdlerini indirdim izledim arşivimde var zaten işlerimden dolayı salona gidemediğim şu günlerde evde yapmaya çalışıyorum. salondan çıktığım gibi yorgun ve kaslarımdaki yorğunluğu tam hissediyorum. deneme değen bir program bence ama bu program benim anladığım kadar yağ yakımında daha etkili oluyor. hacim o kadar artmaya bilir. saygılar.
hacim aldırmaz belki ama fena şekillenirsin bununla. fit ve parçalı dediğimiz gorunumu kazandırır sana. ama beslenmenide dogru uygulamalısın . doğru uygulandığında cok formda bir vucuda sokar seni kesinlikle.