Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
1)ab ripper'a başlamak istiyorum.Videosunu indirdim.Forumdaki aramalarıma göre arkadaşlar ikiye bölüp yapın demiş,böyle mi yapılmalı?
2)ve işe yarar mı tavsiye eder misiniz?
p90x denemiştim bi ara, haftada 6 gun olması ve seanslarınında uzun olmasından dolayı yapamadım. fitness seviyem yeterli değil p90x için. ab ripperı o zaman yapmıştım, ondan daha eglenceli ve daha kullanıcı dostu(bence daha başarılı) bi çalışma var abdominal kaslar için. 3 seviyeden oluşuyo passion 4 profession abs, hiit abs training gibi birşey.Seviye seviye olmasıda ilerlemeyi görmek açısından iyi olabilir tabi senin fittness seviyene göre belki seviye 3 bile kolay gelebilir. Bence bi seviye 1 dene 8 dakika zaten en kötü 8 dakika harcamış olursun seviye 1 seviye 2 seviye 3
sana tavsiyem p90xin setini torrent olarak indirebilirsin içindeki ab ripperıda aynı söylediği gibi haftada 3 kere yapıcaksın.Bende şuanda p90x kullanıyorum sadece ab ripperla pek bi sonuç olmaz gibi sadece karın istiyorsan 8min abs öneririm