P90X 3, İş Temposu ve Beslenme Düzeni

bypiso

Üye
Yaşım 26, boyum 1.72, kilom 68. Askerden önce P90X ile çok kilo vermiştim. Dönüşte işe başladım ve her şey değişti. Haftanın 6 günü sabah 8:30'dan akşam 20:30'e kadar çalışıyorum ve işlerimin bir kısmı eve de kalıyor. Çoğu günler öğle arasına bile çıkamıyorum. Saat 21:00'de eve gelip, yemek yiyip, yarım saat dinlenip, 22:00-23:00 arası kendime ayırabiliyorum. Bu şekilde 7 haftadır azimle P90X 3 programını uyguluyorum. Sürekli protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum. Paketlenmiş ürünleri, şekeri, kutu içecekleri, beyaz unu vs. hayatımdan zaten çoktan çıkarmıştım. Göbeğim gitti, sıkılaşmaya başladığımı hissediyorum ama 7 haftadır kilom ne arttı ne de azaldı. Düzenli beslenemediğim için onca uğraş boşa gidiyormuş gibi hissediyorum. Şuan "Eccentric Upper" yapmam gerek ama akşam yemeğimi yeni yiyebildim, saat 22:30 oldu ve evde herkes uyudu. Kolumu kaldıracak halim yok. Hayatım boyunca spor yapmak istiyorum ama nefes almaya bile vakit bulamıyorum ;( Sizce yılmadan devam ettiğim takdirde olumlu sonuçlar görmeye başlayabilir miyim? Şuan motivasyona çok ihtiyacım var; lütfen hatalarım varsa bile yorumlarınızı eksik etmeyin ki kendimi geliştirebileyim.

Son düzenleme:
Back
Yukarı